AÖF sınav görevi onay işlemleri başladı

Açıköğretim Programları Güz Dönem Sonu Sınavlarında görev tercihinde bulunan öğretmenlerin görevli Onay-İptal işlemleri başladı.

AÖF sınav görevi onay işlemleri başladı
06 Ocak 2018 Cumartesi 10:50

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tarafından yapılacak olan Açıköğretim Programları Güz Dönem Sonu Sınavlarında görev tercihinde bulunan öğretmenlerin görevli Onay-İptal işlemleri başladı.

Anadolu Üniversitesi'nden yapılan duyuruya göre, 13-14 Ocak 2018 tarihlerinde dört oturum halinde gerçekleştirilecek olan Açıköğretim Programları Güz Dönem Sonu Sınavlarında görev tercihinde bulunup, görevli ataması yapılan akademik ve idari personelin bu görevlerine ilişkin Onay-İptal işlemleri, 08.01.2018 tarihinde saat 08:00' da sona erecek. Belirlenen süreler içinde kabul edilmeyen görevler AÖF tarafından otomatik olarak iptal edilecek.

AÖF sınav görevi onay işlemleri için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.