AÖL, MAÖL, AÖO 3. Dönem sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB SORGULA ÖĞREN

AÖL, MAÖL, AÖO 3. Dönem sınavları sona erdi. Sınava giren adaylar sonuçların yayınlanacağı tarihi beklemeye başladı. Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi sınavlarının sonuçlarının açıklanmasına sayılı günler kaldı. 2017 3. dönem AÖL, MAÖL, AÖO sonuçları ne zaman açıklanacak? Sınav sonucuna itiraz nasıl yapılır? MEB SORGULAMA EKRANI

AÖL, MAÖL, AÖO 3. Dönem sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB SORGULA ÖĞREN
27 Temmuz 2017 Perşembe 17:53

Mesleki Açık Öğretim Lisesi (MAÖL), Açık Öğretim Ortaokulu (AÖO), Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 3. Dönem sınavları 1-2 Temmuz 2017'de yapıldı. Adaylar sınavların üzerinden uzun süre geçmesi nedeniyle sonuçları daha da merak etmeye başladı. Peki 2017 AÖL, MAÖL, AÖO 3. dönem sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖL, AÖO, MAÖL 3.Dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖL (Açık Öğretim Sınavı) 3.dönem sınav Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı duyuruya göre, 31 Temmuz 2017 tarihinde ilan edilecek. AÖO ve MAÖL sınav sonuçları içinde aynı tarih geçerli olacak. 

AÖL sınav sonucu itirazı nasıl yapılır?

Sınav sorularına itiraz yapmak isteyen adaylar ilk 3 gün içerisinde sonucuna ise ilk 5 gün içerisinde itiraz etme zorunluluğu bulunuyor. Bu tarihler eğer geçirirseniz itirazda bulunamazsınız. Bu nedenle bu tarihlere dikkat ederek Yenilik ve eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Ankara-Beşevler veya  Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Ankara-Merkez veya Türkiye Halk Bankası A.Ş. Ankara-Küçükesat şubelerinden herhangi birine "Kurumsal Tahsilât Programı" aracılığı ile 20 (Yirmi) TL itiraz ücreti yatırmanız gerekmektedir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.