ATA AÖF Final Soru ve Cevapları Açıklandı - Soru Tartışma Platformu 3-4 Haziran 2017

3-4 Haziran 2017 tarihlerinde yapılan ATA AÖF soru ve cevapları merak ediliyor. 2017 Ata Aöf final soru ve cevapları açıkladı. Onbinlerce adayın girdiği AÖF final soruları nasıldı, hatalı soru var mı? İşte detaylar.

ATA AÖF Final Soru ve Cevapları Açıklandı - Soru Tartışma Platformu 3-4 Haziran 2017
07 Haziran 2017 Çarşamba 13:45

Yüzbinlerce öğrencinin eğitim gördüğü Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) final sınavları 3-4 Haziran 2017 tarihlerinde gerçekleşecek. Sınavdan çıkan  öğrenciler soruları tartışıyor. Peki ATA AÖF final sınavı soru ve cevapları açıklandı mı? Öğrenciler için ATA AÖF sonuçlar ve sorular ile ilgili en güncel bilgiler haberimizde. 

Atatürk Üniversitesi Resmi İnternet sayfasından Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi programlarına ait sınav soruları ve cevapları resmi siteden açıklanıyor. 2016-2017 Bahar Dönemi Sene Sonu Sınavı Soru ve Cevap Anahtarılarına açıklandığı an sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

ATA AÖF Final Soru ve Cevapları Açıklandı

Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi Yarıyıl Sonu Sınavı soru kitapçıkları erişime açıldı. On binlerce öğrencinin eğitim gördüğü ATA AÖF final soru ve cevapları açıklandı. ATA AÖF resmi sayfasından yapılan açıklamada, "2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Yarıyıl Sonu Sınavı soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayınlanmıştır." denildi. 

ATA AÖF tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

Değerli Öğrencilerimiz,

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Yarıyıl Sonu Sınavı soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayınlanmıştır.

Soru kitapçıklarına lms3.ataaof.edu.tr adresine giriş yaptıktan sonra sol menüde yer alan “Sınav Soruları” butonundan ulaşabilirsiniz.

Sınav sorularına itirazda bulunmak isteyen öğrencilerimiz;  

Öğrenim Yönetim Sistemi (LMS)’de sol menüde yer alan “Soru İtirazı” butonuna tıklayarak gerekli bilgileri doldurduktan sonra itirazlarını bize gönderebileceklerdir.

Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler anlık olarak yapılacaktır.

Not: Soru itirazları 7 Haziran 2017 Çarşamba günü saat 23:59'a kadar yapılacak ve bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

Sınav Soru ve Cevaplarına Erişim Kılavuzu için tıklayınız.

Sınav Sorularına İtiraz İşlem Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.

Soru ve Cevaplara Ulaşmak için TIKLAYINIZ


2016-2017 Eğitim ve Öğretim Bahar Dönemi final sınavına giren ATA AÖF öğrencileri sınava ait görüşlerini sayfanın altındaki yorum kısmına yazabilirler. 

4 Yanlış 1 Doğru uygulaması

ATA AÖF'de okuyan öğrenciler 4 yanlışın 1 dopruyu götürmesi uygulamasına büyük tepki gösteriyor. 

Sınava giren binlerce öğrenci, sınav sonucundan memnun olmayan, hatalı gören veya eleştirilerini söylemek isteyen ATA AÖF öğrencileri sınava ait görüşlerini sayfanın altındaki yorum kısmına yazabilirler. 

ATA AÖF Geçme Notu Değişti

ATA AÖF'nin yaptığı açıklamada alt limit olarak belirlenen 35 notu 5 puan daha düşürülerek 30'a indirildiği ifade edildi. 

İşte üniversitenin açıklaması:

"Sizlerden gelen yoğun talep üzerine, ders geçme baraj notu olarak kullanılan “Alt Limit (AL)” değerinin 35’den 30’a düşürülmesi teklifimiz Üniversitemiz Senatosu tarafından kabul edilmiştir. Yarıyıl sonu sınav değerlendirmesi AL = 30’a göre yapılmış ve ilan edilmiştir.

ATA AÖF Ders Geçme Nasıl Oluyor?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde okuyan binlerce öğrenci ders geçme sistemini merak ediyor. Ata Aöf'de ara sınavların %20'si, yılsonu ve bütünleme sınavlarının %80'i alınarak başarı notu olarak belirleniyor. Öğrencinin geçme veya kalma durumunu başarı notu belirler.

Öğrenciler sınav sonrasında sınav sonucuna itiraz etmek isterlerse bunu sınav açıklandıktan 5 iş günü içersinde Fakülteye yazılı bir dilekçe vererek yapabiliyorlar. 



Ata AÖF Onur Belgesi nasıl alınır?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yönetmeliğinde Onur Belgesi alma şartı şu şekilde açıklanıyor;

Dönem not ortalaması 3,00 ile 3,49 arasında olan öğrenciler onur öğrencisi, 3,50 ile 4,00 arasında olan öğrenciler yüksek onur öğrencisi sayılırlar. Ancak FF notu olan veya disiplin cezası alan öğrenciler belirtilen not ortalamalarını sağlasalar bile onur öğrencisi veya yüksek onur öğrencisi sayılmazlar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.