İkinci YÖKDİL sınavı başvuruları ne zaman? YÖK Başkanı Saraç'tan açıklama

2. YÖKDİL sınavı başvuru tarihinin ne zaman başlayacağı Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç tarafından açıklandı. İkinci YÖKDİL sınavı başvuruları ne zaman başlayacak? İşte Saraç'tan açıklama...

İkinci YÖKDİL sınavı başvuruları ne zaman? YÖK Başkanı Saraç'tan açıklama
24 Mayıs 2017 Çarşamba 15:22

İkinci YÖKDİL sınavı başvurularının ne zaman başlayacağı açıklandı.

Konuyla ilgili  sosyal medyadan açıklama yapan Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, başvuruların 30 Mayıs-9 Haziran'da alınacağını bildirdi.

Saraç, paylaşımında "İkinci YÖKDİL Sınavı ilk kez İngilizceye ek olarak Arapça, Almanca ve Fransızca dillerinde de yapılacaktır. Akademinin onlarca yıldır talebi ve beklentisi olan, alana özgü tek dil sınavı niteliğindeki YÖKDİL’in ikincisini gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Öğrenci ve akademisyen dostu yeni YÖK olarak gerçekleştireceğimiz ikinci YÖKDİL Sınavı'nın akademimize hayırlı olmasını dileriz." diye yazdı. 

9 Temmuz'da yapılacak olan ikinci YÖKDİL sınavı, İngilizceye ek olarak Arapça, Almanca ve Fransızca dillerinde de yapılacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erhan - 7 yıl önce
Merhabalar, almanca eğitimi için artık online kurslar var. Aslında tüm online kurslar gerçek hayatta sunulan kurslara nazaran daha ekonomik, etkili ve zamandan tasarruflu. https://preply.com/tr/almanca-eğitimi/skype sitesinden online almanca eğitimi alabilrsiniz. oldukça faydalı ve başarılı. tavsiye ediyorum.