MEB MTSKS-2 Soru ve Cevapları 20 Mayıs 2017 Ehliyet Sınavı

MEB Ehliyet sınavı MTSK bugün gerçekleşti. Saat 14.00'da başlayan sınavda sürücü adayları 50 soruya yanıt verdi. Sınavdan çıkan adaylar Ehliyet Sınavı MTSKS-2 soru ve cevaplarını merak ediyor. İşte detaylar.

MEB MTSKS-2 Soru ve Cevapları 20 Mayıs 2017 Ehliyet Sınavı
23 Mayıs 2017 Salı 18:30

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Sınavı (MTSKS)  21 Mayıs 2017 Cuamrtesi günü gerçekleşti. Ehliyet Sınavında adaylar, İlk Yardım, Trafik ve Çevre, Araç Tekniği, Trafik Adabı Dersinden sorulan sorulara yanıt verdi. Peki 2017 Ehliyet sınavı soru ve cevapları yayımlandı mı?  Merak edilenler haberimizde.

Milli Eğitim Bakanlığı, (MEB), 2016 Yılı Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı- MTSKS-2 bugün yani 20 Mayıs tarihinde yapıldı. Binlerce sürücü adayının girdiği MTSKS-2, sınavı saat 14.00'da başladı ve tek oturum şeklinde gerçekleşti.  Peki MTSKS-2 soru ve cevapları açıklandı mı? İşte Ehliyet Sınavı ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sınavdan çıkan adaylar soruların cevaplarını merak ediyor. MEB MTSKS-2 Soru Kitapçığını ve Cevaplarını açıkladığında haberimizden öğrenebilirsiniz.


1. Grup Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları için TIKLAYINIZ.

2. Grup Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları için TIKLAYINIZ.



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramazan kaya - 7 yıl önce
Inşala kazanmışık
Avatar
uzman - 7 yıl önce
Sinav yapicilarinin soru sekillerini cok olumlu ve isabetli goruyorum kaliteli dusunme muhakemesi soru sorus sekilleri ayni zamanda kurslarada katilim yonunde olumlu sonuclar verecektir eski cikmis sorulara bakip derslerin gecilmesi seklindeki goruslerin onemi kalmamistir soruyu hazirliyan elemanlari kutluyorum