ÖSYM'den 2018 YKS Tercih İşlemlerinin tamamlanmasına ilişkin duyuru

ÖSYM, 2018 YKS Tercih İşlemlerinin tamamlanmasına ilişkin duyuru yayımladı.

ÖSYM'den 2018 YKS Tercih İşlemlerinin tamamlanmasına ilişkin duyuru
13 Ağustos 2018 Pazartesi 12:20

ÖSYM, 2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Tercih İşlemlerinin tamamlanmasına ilişkin duyuru yayımladı. Buna göre, 2018 YKStercih işlemleri 14 Ağustos 2018 Salı günü saat 23.59'da sona erecek.

ÖSYM tarafından yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS): Tercih İşlemlerinin Tamamlanması

"7 Ağustos 2018 tarihinde başlayan 2018-YKS tercih işlemleri, 14 Ağustos 2018 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir. Adaylar, yükseköğretim programları tercihlerini elektronik ortamda, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır. Adayların süresi içinde yükseköğretim programları tercihlerini belirleyerek ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresindeki açıklamalar ve kılavuzda belirtilen kurallar doğrultusunda tercih işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Bu süre uzatılmayacaktır. ÖSYM sistemine yükseköğretim programları tercihlerini kaydeden adaylar da belirtilen süre içinde tercihlerinde değişiklik yapabilecektir.

2018-YKS adaylarına ve kamuoyuna önemle duyurulur. "

ÖSYM'nin konuya ilişkin açıklaması için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.