YDS başvuruları bugün başladı! Başvuru ekranı

ÖSYM, 9 Eylül'de yapılacak olan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2018-YDS Sonbahar Dönemi) başvurularını başlattı. 2018-YDS Sonbahar Dönemi sınavı ne zaman? İşte YDS ile ilgili detaylar...

YDS başvuruları bugün başladı! Başvuru ekranı
18 Temmuz 2018 Çarşamba 10:55

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2018-YDS Sonbahar Dönemi) 9 Eylül'de yapılacak. Bugün başvurular başlatıldı. Başvurularınızı aşağıdaki yer alan linke basarak yapabilirsiniz.

Sınava başvurular, bugünden itibaren 26 Temmuz'a kadar devam edecek. Adaylar, başvuru işlemini yaptıktan sonra başvuru süresi içinde sınav ücretini ödeyerek başvurularını tamamlayacak.

Adayların başvuru sürecinde 2018-YDS Sonbahar Dönemi Kılavuzu'nu incelemeleri gerekiyor.

ÖSYM açıklaması şöyle:

 2018-YDS Sonbahar Dönemi Başvuruları Alınacak

2018 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2018-YDS Sonbahar Dönemi) 9 Eylül 2018 tarihinde uygulanacaktır.  Sınava başvurular, 18-26 Temmuz 2018 tarihlerinde yapılacak olup adaylar, başvuru işlemini yaptıktan sonra başvuru süresi içinde sınav ücretini ödeyerek başvurularını tamamlayacaklardır. Adayların başvuru sürecinde Ek’te yer alan 2018-YDS Sonbahar Dönemi Kılavuzunu dikkatle incelemeleri önerilmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

2018 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2018-YDS) Sonbahar Dönemi Kılavuzu

YDS başvurusu için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.