2016 istihbarat branş seçme sınav yeri açıklandı

Polis Akademisi Başkanlığı resmi sitesi üzerinden yayınlanan duyuru ile polisler arasından 2016 istihbarat branş seçme sınav yeri ve tarihi açıklandı.

2016 istihbarat branş seçme sınav yeri açıklandı
25 Kasım 2016 Cuma 18:42

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 25 Kasım 2016 tarihinde 2016 İstihbarat Branş Seçme duyurusu yayınlandı. Polis Akademisinden yapılan açıklamada 2016 istihbarat branş seçme sınav tarihlerinin ve yerlerinin açıklandığı bildirildi.

2016 istihbarat branş seçme sınavına girecek olan adaylar sınav yerleri ile tarihlerini Polis Akademisi Başkanlığının internet adresinden sonuç açıklama sistemine T.C. kimlik numaraları ve sicilleri giriş yaparak öğrenebilecekler.

Yapılacak sınav sonucunda istihbarat branşına geçmeye hak kazanan adaylar 8 hafta süreyle temel eğitime alınacaklar. Adaylara temel eğitim kapsamında, hukuki, mesleki ve operasyonel bilgiler verilecek. Eğitimler pratik ve teorik olarak yapılacak. 

Daha sonraki süreçte ise temel eğitim alan personele, çalıştığı alanlara yönelik uzmanlık eğitimler verilecek.

Polis Akademisinden yapılan söz konusu duyuru şu şekilde

" 2016 İstihbarat Branş Seçme Sınav Yeri ve Tarihi Açıklanmıştır."

SINAV YERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.