2016 KPSS Ortaöğretim sınav giriş yerleri açıklandı mı?

20 Kasım 2016 tarihinde yapılacak KPSS Ortaöğretim sınav giriş belgesi açıklandı mı? 2016 KPSS lise giriş yerleri ve ÖSYM ais ile giriş yeri sorgulama hakkında detaylara kamusaati.com adresimizde bulabilirsiniz.

2016 KPSS Ortaöğretim sınav giriş yerleri açıklandı mı?
07 Kasım 2016 Pazartesi 16:00

2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretime girecek olan adaylar sınav zamanını heyecanla beklenmeye başlandı. Lİse ve dengi okullardan mezun olan adayların gireceği 2016 KPSS Ortaöğretim ne zaman yapılacak, giriş yerleri açıklandı mı sorularını araştırmaya başladı.

Kamuda ihraçların yapılmasından dolayı 2017 yılında memur alımlarında artış yaşanır beklentisi ile sınava giren adaylar için tüm detaylar haberimizde

2016 KPSS Ortaöğretim sınavı ne zaman yapılacak?


KPSS Ortaöğretim sınavına girecek adaylar 20 Kasım 2016 günü sınavda ter dökecek. Saat 10.00'da başlayacak olan sınavda Genek Kültür'den ve Genel Yetenek'ten 60'şar soru olmak üzere toplam 120 soru sorulacak. Sınav 120 dakika sürecek.
 

2016 KPSS Ortaöğretim sınav giriş yerleri açıklandı mı?


KPSS Ortaöğretim sınavına girecek olan adaylar başvuru sonrasında nerede sınava gireceklerini öğrenmek için internette arama yapmaya başladı. Sınav giriş yerleri henüz açıklanmadı. 2016 KPSS Ortaöğretim sınavının giriş yerleri açıklandığı anda aşağıdaki link aktif duruma elecektir. O zaman buradan ulaşabilirsiniz.

2016 KPSS Ortaöğretim sınavının giriş yerlerini öğrenmek için TIKLAYINIZ. (Açıklandığında Aktif olacaktır)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.