2016 KPSS Ortaöğretim sonuçları açıklandı - ÖSYM sonuç sorgula öğren

20 Kasım 2016 tarihinde yapılan KPSS Ortaöğretim sonuçları açıklandı. 3 milyon 500 bin adayın katıldığı KPSS ortaöğretim sonuçları merak ediliyordu. ÖSYM sonuc.osym.gov.tr'den s sonuçları öğrenebilirsiniz. 2016 KPSS sonuçları ile ilgili detaylar haberimizde.

2016 KPSS Ortaöğretim sonuçları açıklandı - ÖSYM sonuç sorgula öğren
09 Aralık 2016 Cuma 15:05

3 milyon 500 bin adayın katıldığı Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim Oturumu sonuçları nihayet açıklandı.  20 Kasım 2016 tarihinde yapılan ve rekor bir başvuru olan KPSS Ortaöğretim sonuçları açıklandı mı? ÖSYM Sonuç açıklama sistemi üzerinden sonuçları açıklayacak. 

2016 KPSS Ortaöğretim Sonuçları Açıklandı mı?


20 Kasım 2016 tarihinde yapılan ve 3 milyon 500 bin adayın girdiği KPSS Ortaöğretim sonuçları açıklandı. Rekor katılımın gerçekleştiği sınavın sonucunun normalde 10-15 gün içerisinde açıklanması bekleniyordu. ÖSYM, sonuçları saat 15.00 itibariyle açıkladı. Aşağıdaki bağlantıdan sonuçlara ulaşabilirsiniz. 

KPSS Ortaöğretim Sonucu için TIKLAYINIZ 


2016 KPSS Ortaöğretim sonuçları açıklandığı an haberdar olmak isterseniz Kamu Saati Facebbok ve Twitter sayfalarımızı takip edebilirsiniz. 

Kamu Saati Uygulamasını indirmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook sayfamızı beğenmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati Twitter Sayfamızı takip etmek için TIKLAYINIZ

SONDAKİKA HABERLER

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir çelik - 8 yıl önce
Kpps çok güzel
Avatar
Samet büyükaktepe - 8 yıl önce
Ben bu isten nefret etmeye basladim aciklansin artık en azindan bi tarih verin yahu
Avatar
halil - 8 yıl önce
slm arkadaslar 2016 kpss orta ogretim sonucumu ogrenemiyorum hata veriyor tekrar deneyin diyor.neden boyle hata verdigi hakkinda bir bilgisi olan varmi