AÖF tarihi değişti bu kez de İSG sınavları ile çakıştı

Referandum nedeniyle, AÖF vize ve final sınav tarihleri değiştirildi. Ancak bu kez de AÖF sınav tarihi ile İSG sınav tarihi çakışıyor. Peki bu sıkıntı giderilecek mi? AÖF vize sınav tarihleri yeniden değişecek mi?

AÖF tarihi değişti bu kez de İSG sınavları ile çakıştı
15 Şubat 2017 Çarşamba 17:45

Anadolu Üniversitesi AÖF sınav tarihleri daha önce açıklanmıştı. Buna göre bahar dönemi ara sınavları 15 ve 16 Nisan tarihlerinde yapılacaktı. Ancak 16 Nisan 2017 tarihinde anayasa değişikliği referandumu yapılacağı için sınav tarihlerinde değişiklik yapıldı. Alınan kararla, AÖF ara sınavları 29-30 Nisan, dönem sonu sınavları ise 3-4 Haziran tarihine ertelendi.

Yapılan bu değişiklik  Anadolu Üniversitesinin sosyal medya hesabından duyuruldu. Ancak görülen o ki bu kez de AÖF sınav tarihleri ile İSG sınav tarihleri çakışıyor. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen 'İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı' da ÖSYM sınav takvimine göre 29 Nisan 2017 tarihinde yapılacak.

Bu iki sınav tarihinin de kesişmesiyle hem AÖF sınavına girecek olan hem de iş sağlığı güvenliği sınavına girecek olan adaylar bu çakışmadan dolayı mağdur olacak.

Bu durumda adayların mağduriyet yaşamamaları adına yeniden bir düzenleme yapılır mı bilinmiyor ancak yetkililerce bir açıklama geldiği anda kamusaati.com adresinden haberdar olabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÖZÜ HK - 7 yıl önce
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÖF SINAVLARI İLE DE ÇAKIŞIYOR MAĞDUR DURUMA DÜŞTÜK. VE HARCIMIZI ZOR ŞARTLARDA YATIRDIK. BU DURUM LÜTFEN DÜZELTİLSİN
Avatar
Tahir - 7 yıl önce
2 üniversite okuyan binlerce insan var lütfen akademik takvim değişsin