AÖF tek ders sınavları iptal edildi

16 Temmuz 2016 Cumartesi günü yapılması planlanan AÖF tek ders sınavı iptal edildi. Türkiye'de yaşanan darbe girişimi sebebiyle AÖF tek ders sınavları iptal edildi. Peki AÖF tek ders sınavları ne zaman yapılacak?

AÖF tek ders sınavları iptal edildi
16 Temmuz 2016 Cumartesi 09:20

Binlerce öğrencinin katılacağı AÖF tek ders sınavları iptal edildi. Milli İrade'ye karşı yapılan darbe girişimi  yurdun dört bir yanında vatandaşların sokağa çıkmasıyla engellenmeye çalışıldı. Yurt genelinde yaşanan gelişmeler sebebiyle AÖF tek ders sınavı iptal edildi. AÖF tek ders sınavının iptali ile ilgili Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi tarafından öğrencilere yönelik bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda 16 Temmuz 2016 Cumartesi günü uygulanacak AÖF tek ders sınavının iptal edildiği, ilerleyen bir tarihte yapılacağı bildirildi. 

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, gündem dolayısıyla bir basın bildirisi yayımladı.

Prof. Dr. Gündoğan bildirisinde şu ifadelere yer verdi:
"Meşru hükümetimize yönelen demokrasi dışı her türlü hareketin karşısında olduğumuzu kamuoyuna bildiriyor; Anadolu Üniversitesi olarak antidemokratik girişimlere karşı demokrasisine sahip çıkan milletimizin sonuna kadar yanında olduğumuzun altını çiziyorum."


AÖF tek ders sınavı AÖF'de okuyan ve tüm derslerini veren öğrencilerin kalan 1 dersi için katıldığı sınavdır. Bu sınavdan başarılı olan öğrenci Açık Öğretim Fakültesinden mezun olur. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Özlem - 8 yıl önce
Ülkemiz huzura kavuşsunda dinavlar yine yapilir
Avatar
Elif - 8 yıl önce
Aöf de açıklama görmedim inşAllah iptaldir ama şuan vatan daha önemli
Avatar
Özlem - 8 yıl önce
Bence sinav yapilacak Aofnin herhangi bir aciklamasi veya resmi duyurusu soz konusu olmadi sinav sonuclarinin aciklanacagi bildirildigine gore sinavlarda yapilacak kanaati dogdu bende Vatan sağolsun!
Misafir Avatar
Hacı Ali - 8 yıl önce @Özlem
İptal edilmesi çok doğru bir hareket olurdu. Benim hala umudum var :)
Avatar
Digdem - 8 yıl önce
Bana bildiri gelmedi AÖF den ?
Avatar
Muhsin - 8 yıl önce
Aof aradım sınav iptali ileri bir tarihte yapılacaktır bu arada hepimize geçmiş olsun bu vatan bolunmez
Avatar
Zeliş - 8 yıl önce
Bæna aöf den mj geldi iptal olmuş
Avatar
Hacı Ali - 8 yıl önce
Öncelik muhakkak vatanımız olmalıdır fakat diğer bir konu ise iptal ediliyorsa sabahın erken saatinde bilgi verilmeli. Umarım konuyla alakalı yetkili kişiler gerekeni yapar. Sonumuz hayır olsun.
Misafir Avatar
sry - 8 yıl önce @Hacı Ali
aöfden msj geldi sınavlar iptal!
Avatar
hasan - 8 yıl önce
kesn sınav ertelendii mii