AÖL 1. Dönem sonu sınavı soru ve cevapları 7-8 Ocak 2017

AÖL 1. Dönem sonu sınavı soru ve cevapları açıklandı mı? 7-8 Ocak 2017 tarihlerinde yapılan AÖL soru ve cevapları MEB tarafından açık lise soruları www.meb.gov.tr adresinden yayımlanacak? MEB AÖL sonuçları ve soru, cevap sorgulama ile ilgili merak edilenler haberimizde.

AÖL 1. Dönem sonu sınavı soru ve cevapları 7-8 Ocak 2017
08 Ocak 2017 Pazar 13:04

Lise eğitimini açıktan sürdüren binlerce öğrenci, 7-8 Ocak 2017 tarihlerinde Açıköğretim Lisesi 1. Dönem Sonu sınavlarına girdi.  Peki Aöl soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak? Öğrenciler bu sorunun cevabını merakla beklerken, aynı zamanda bu haftasonu sınavlara girmeye devam ediyor. Peki 7-8 Ocak 2017 tarihlerinde yapılan 1. Dönem AÖL soruları ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

7-8 Ocak 2017 tarihlerinde yapılan Açıköğretim Lise sınav soruları henüz yayımlanmadı. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Açıköğretim Lisesi Müdürlüğü internet sayfasından açık lise sınavlarında sorulan soruları yayımlıyor. Hafta sonunda gerçekleştirilen AÖL sınavlarının soru ve cevaplarının en geç hafta içerisinde açıklanacağını tahmin ediyoruz. Fakat siz yine de www.kamusaati.com 'u cumartesi ve pazar günü sık sık ziyaret ederek AÖL sınav sorularının yayımlanıp yayımlanmadığını kontrol edebilirsiniz. AÖL soruları bu sayfadan açıklanacak.

Dilerseniz AÖL soruları yayınlandığı an tarafınıza bildirim gelmesini isterseniz Kamu Saati Android uygulamasını indirebilirsiniz. Kamu Saati android uygulaması ile sorular açıklanınca tarafınıza bir bildirim gelecektir. 

Kamu Saati Android uygulamasını indirmek içi tıklayınız

MEB,1. dönem sonu AÖL sınavlarının soru ve cevaplarını MEB Açıköğretim Lisesi Müdürlüğü'ne bağlı aol.meb.gov.tr/ adresinden açıklıyor. 
 

AÖL SORULARI VE  MESLEKİ AÇIK LİSE  EK SINAV SORULARI CEVAPLARI 

1. Oturum indir

2. Oturum indir

7-8 Ocak 2017 tarihlerinde gerçekleşen  AÖL 1. Dönem sonu sınavlarının soru ve cevapları, MEB tarafından yayımlandıktan hemen sonra haberimize eklenecektir. AÖL sınav soru ve cevapları eklendiği anda haberdar olmak isterseniz, Kamu Saati uygulamamızı indirebilir veya Facebook ile Twitter sayfalarımızı takip edebilirsiniz. 

AÖL Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Sınava giren binlerce öğrenci sonuçların ne zaman açıklanacağını merakla bekliyor. MEB'in AÖL sonuçlarını önümüzdeki hafta içerisindie açıklaması bekleniyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğa - 7 yıl önce
Yardım edın ya nolur 2 oturum e kıtapcığının cevap anahtarını ıstıyorum