AÖL Sınavında hatalı soru var mı? MAÖL soru tartışma platformu

AÖL ve MAÖL'de hatalı soru var mı? MEB tarafından 18-19 Mart 2017 tarihlerinde yapılan AÖL soru ve cevapları henüz açıklanmadı. Sınava giren öğrenciler soruları tartışıyor. AÖL sınav nasıldı, zor muydu, kolay mıydı? İşte merak edilenler.

AÖL Sınavında hatalı soru var mı? MAÖL soru tartışma platformu
20 Mart 2017 Pazartesi 13:23

18 Mart- 19 Mart 2017 Milli Eğitim Bakanlığı (MEB),  Açık Ortaokul, Açık Öğretim Lisesi (AÖL) ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi (MAÖL)  2. dönem sınavları gerçekleşti. Sıanvdan çıkan öğrenciler ise soru ve cevapları merak ediyor. MEB AÖL soru ve cevaplarını henü açıklamdı. Peki AÖL, MAÖL sınavlarında hatalı soru var mı, iptal soru olacak mı? İşte detaylar.

1 milyon 165 bin 737 öğrencinin katılımıyla yapılan AÖL sınavı 3 oturum şeklinde gerçekleşti. Sınava giren adaylar, AÖL sorularında hata var mı tartışıyor.  

Birinci oturum 18 Mart 2017 Cumartesi saat 09.30'da, ikinci oturum 14.00'de, üçüncü oturum 19 Mart Pazar günü saat 09.30'da gerçekleştirildi. .

Hatalı Soru Var mı?

Sınavdan çıkan öğrencileri, MEB tarafından yapılan AÖL soru ve cevaplarını sosyal meday üzerinden tartışıyor. AÖL'de hatalı veya iptal soru şuan için söz konusu değil. MEB soruları açıkladığı andan itibaren daha sağlıklı açıklamalar yapılacaktır. Sizlerde AÖL soruları ile ilgili görüşlerinizi, sayfanın sonunda yer alan "Yorum" kısmına yazabilirsiniz. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.