Ata AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Ata AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Nisan ayının sonunda başlayan Ata AÖF ara sınavları 8 Mayıs 2016 itibariyle sona erecek. Peki Ata AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak ? Binlerce öğrencinin eğitim gördüğü Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi sınav sonuçları ne zaman yayımlanacak?

Ata AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
07 Mayıs 2016 Cumartesi 23:47

Türkiye'nin ikinci büyük AÖF sistemini hizmete sunan ATA AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? Nisan ayının sonunda başlayan ATA AÖF ikinci dönem ara sınavları 8 Mayıs 2016 'da sona erecek. Binlerce öğrencinin katıldığı sınavların bitmesiyle birlikte sınav sonuçlarının açıklanma süreci başlayacak. Peki Ata AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 

Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi sınav sonuçlarının açıklanmasıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Ata AÖF internet sitesi olan ataaof.edu.tr adresinde de sınav sonuçlarının açıklanma tarihiyle ilgil iherhangi bir açıklama yok. Ancak Ata AÖF sonuçlarının ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor. 

Ata AÖF ara sınavları 25 Nisan 2016 ile 5 Mayıs 2016 tarihlerinde uygulandı. Ayrıca final sınavlarının da 11-12 Haziran'da uygulanacak olması da aradaki zamanı daraltıyor. Bu sebeple Ata açık öğretim öğrencileri sınav sonuçlarının bir an evvel açıklanmasını talep ediyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.