ATA AÖF vize soru ve cevapları 3-4 Aralık 2016

Atatürk Üniversitesi (Ata AÖF) güz dönemi soru ve cevapları açıklandı mı? 160 bine yakın öğrencinin okuduğu ATA aöf vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 3-4 Aralık 2016 Ata AÖf ile ilgili detaylar haberimizde

ATA AÖF vize soru ve cevapları 3-4 Aralık 2016
08 Aralık 2016 Perşembe 12:45

Yüzbinlerce öğrencinin öğrenim gördüğü Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF)  ara dönem sınavları 3-4 aralık 2016 tarihlerinde yapıldı. 16 bine yakın öğrencinin girdiği ATA AÖF vize soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? Detaylar kamusaati.com adresimizde. 

Atatürk Üniversitesi Resmi İnternet sayfasından Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi programlarına ait sınav soruları ve cevapları resmi siteden açıklanıyor. 2016-2017 Güz Dönemi Sonu Sınavı Soru ve Cevap Anahtarılarına açıklandığı an sayfamızdan ulaşabilirsiniz. 

2016-2017 Eğitim ve Öğretim Dönemi Güz Yarıyılı ara sınavına giren ATA AÖF öğrencileri sınava ait görüşlerini sayfanın altındaki yorum kısmına yazabilirler. 

4 Yanlış 1 Doğru uygulaması

Bu yıl ilk defa düzenlenen uygulama sınava giren ve AÖF'de okuyan öğrenciler tarafından büyük tepki çekti. 

ATA AÖF Soru ve Cevapları açıklandığı an haberdar olmak isterseniz Kamu Saati Sınav Haberlerini takip edebilirsiniz. 

 Kamu Saati Sınav Dünyası Sayfasını beğenmek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.