Ehliyet Sınavı 11 Şubat MTSAS soruları ve cevapları

Binlerce sürücü adayı 11 Şubat 2017 MTSAS'a girdi. Peki Ehliyet sınavı soru ve cevapları açıklandı mı? Saat 14.00'da başlayan ve 1 saat süren MTSAS ile ilgili merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ehliyet Sınavı 11 Şubat MTSAS soruları ve cevapları
11 Şubat 2017 Cumartesi 15:55

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Ehliyet Sınavı, saat 14.00'da başladı. Sınava giren adaylar soru ve cevapları merak ediyor. Ehliyet sınav soru cevapları meb.gov.tr adresinden açıklanacak. A,B,C,D kitapçık türüne göre ehliyet soru ve cevaplarına açıklandığında haberimizden ulaşabilirsiniz.

MTSAS'a giren adaylar, MEB'in resmi sitesinde girerek soru ve cevapları öğrenebilecekler. T.C numarası ile MTSAS ekranına giren sürücüler ehliyet sınav sonuçlarını bu hafta içinde öğrenecek.

Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

11 Şubat 2017 Cumartesi günü yapılan Ehliyet sınavının sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. MEB Sınav takvimine göre sonuçlar en geç 15 gün sonra açıklanmaktadır.

MTSAS Soru ve Cevaplarıni Öğrenmek için TIKLAYINIZ

MTSAS Sınav takvimi

İkinci sınav 20 Mayıs 2017 tarihinde olacaktır.

Üçüncü sınav 29 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleşecektir.

Dördüncü sınav 7 Ekim 2017 tarihinde

Son sınav ise 23 Aralık 2017 tarihinde olacaktır. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mert Fırat - 7 yıl önce
sorular: 1-Sara (Nöbet) 2- kalp masajı yetişkinlerde 30-2 3- konvoyda iki araç arası ne kadar olmali- Güvenli geçiş yapılacak kadar 4- Dönel kavşak sorusu 3 2 1 5- Delici karın yaralanmalarında – Bilinç yerinde ise sırt üstü pozisyonda bacaklar bükülmüş olarak yatırılır, ısı kaybını önlemek için üzeri örtülür, 6- Ani titreşimler ve denge? Süspansiyon 7- Trafik görevlisi hangisine bakmaz- Araç bakım kartına 8- Park etme (www.burokrasi.com.tr/11-subat-2017-ehliyet-sinav-sorulari.html) 9- Bacak yaralanmalarında nereye baskı kaşık bölgesine baskı uygulanıyor 10- Arka cam göstergesi olan soru vardı yükselen çizgiler 11- Cevabı akciğer olan bir soru vardı 12- Trafik görevlisi ise bir eli düz havada bir eli kemer hizasında olan işaret sağa çek dur demektir 13- okul gecidi tebalasını sollama yapılmaz 14- köprüye girerken uzun ışıklar yakılır 13- okul gecidi tebalasını sollama yapılmaz 14- köprüye girerken uzun ışıklar yakılır 15- Çalışan parçaların aşınmasını motor yağı engeller