KPSS Önlisans Genel Kültür, Genel Yetenek soru ve cevapları burada

16 Ekim 2016 tarihinde yapılan KPSS Önlisans Genel Kültür Genel Yetene soru ve cevapları açıklandı mı? Binlerce aday önlisans sınavında ter döktü. Tarih, Matematik, Türkçe, Coğrafya ve Anayasa branşlarından soruların sorulduğu Genel Kültür, Genel Yetenek soru ve cevapları ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KPSS Önlisans Genel Kültür, Genel Yetenek soru ve cevapları burada
16 Ekim 2016 Pazar 20:45

16 Ekim 2016 Pazar günü saat 09.30'da başlayan ve 120 dakika süren KPSS Önlisans sınavı sona erdi. Yüzbinlerce memur adayı, kamuda memur olabilmek için KPSS Önlisans sınavına girdi. Genel Kültür ve Genel Yetenenk sorularının sorulduğu önlisans sınavından çıkan adaylar, KPSS Önlisans soru ve cevaplarını merak ediyor. Peki KPSS Önlisans sınavı bu sene nasıldı? Sınava giren bazı adayların zor dediği KPSS soru ve cevaplarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Tek oturumda gerçekleşen önlisans sınavında adaylar 60 Genel Yetenek, 60 Genel Kültür toplam 120 soruya yanıt verdi.120 dakika süren KPSS Önlisans sınavı nasıldı? İşte detaylar..

KPSS Önlisans Sınavı Nasıldı?

Geçtiğimiz yıllara göre daha kolay olduğu belirtilen KPSS Önlisans sınavında adaylar istedikleri puanları alabilecek gibi görülüyor. 120 sorudan sınava giren öğrencilerden bazıları  Matematik ve Tarih sorularının zor olduğunu ifade etsede,  ÖSYM bu yıl yapılan Önlisans KPSS'de geçtiğimiz yıllara göre daha net ve kolay sorular sordu.

KPSS ÖNLİSANS SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS Önlisans Sınavı Nasıldı? Görüşlerinizi belirtmek için TIKLAYINIZ

KPSS Önlisans Hatalı Soru var mı? Detaylar için TIKLAYINIZ


KPSS Önlisans sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS Önlisans Soru ve Cevapları


Şüphesiz binlerce memur adayının en çok merak ettiği, KPSS Önlisans Genel Kültür-Genel Yetenek sınavı soru ve cevapları oluyor. Sınavın sona ermesiyle beraber en büyük beklentinin soru ve cevapların hemen açıklanması oluyor. ÖSYM'nin KPSS Önlisans soru ve cevaplarını akşam saatlerinde açıklaması bekleniyor. Soru ve cevapların açıklandığı anda haberdar olmak isterseniz Kamu Saati uygulamamızı indirebilir veya Facebook ile Twitter sayfamızı takip edebilirsiniz. 

KPSS ile ilgili tüm bilgilerden haberdar olmak için Kamu Saati uygulamamızı indirebilirsiniz.

Kamu Saati Uygulamasını indirmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook sayfamızı beğenmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati Twitter Sayfamızı takip etmek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ba - 8 yıl önce
Kpss 2016 onlisan 11.türkçe sorusu yanlis
Misafir Avatar
merv - 8 yıl önce @Ba
evet bence de
Avatar
Nurcan - 8 yıl önce
Turkcede noktalama isaretleri olan soru hatali iki noktadan sonra buyuk harfle baslar soru yanlis
Misafir Avatar
AYTEN - 8 yıl önce @Nurcan
iki noktadan sonra eğer bir açıklama yapılmışsa büyük harfle başlar ama örnek vermişse küçük harfle başlar zaten paragrafta da örneklendirme vardı o yüzden doğrudur soru hatalı değil.
Avatar
Gülsüm şengül - 8 yıl önce
Sınav soruları açıklandımı
Misafir Avatar
Gülsüm şengül - 8 yıl önce @Gülsüm şengül
Sınav ne zaman açıklanacak