KPSS Ortaöğretim sınavında hatalı soru var mı, İptal soru olacak mı?

3 milyon 500 bin adayının katıldığı 2016 KPSS Ortaöğretim sınavında sonuçları açıklandı. Memur adayları 120 sorunun sorulduğu sınavda hatalı soru ve iptal edilecek soru var mı merak ediyor. Peki KPSS Ortaöğretim lise sınavında iptal soru oldu mu? Detaylar haberimizde.

KPSS Ortaöğretim sınavında hatalı soru var mı, İptal soru olacak mı?
09 Aralık 2016 Cuma 16:55

20 Kasım 2016 Pazar günü tek oturumda gerçekleştirilen KPSS Ortaöğretim sınavına milyonlarca aday katıldı. Kamuda memur olabilmek için sınava giren adaylar saat 10.00'da sınava girdi. 60 Soru Genel Yetenek, 60 soru Genel Kültür sorularının sorulduğu 2016 KPSS Ortaöğretim sınavında hatalı soru var mı? Sınava giren adaylar hatalı ve iptal edilebilecek soruları merak ediyor ve tartışıyor. 

KPSS Önlisans Sınavında Hatalı Soru Var mı?

20 Kasım 2016 Pazar günü yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonrası sınava giren adaylar, sorularla ilgili konuşuyor. Sınavdan çıkan bazı adaylar, sorularının eski yıllara göre zor olduğunu söylerken,  Genel Yetenek ile ilgili sorularının kolay olduğunu dile getirdi. Geçtiğimiz yıllara göre zorluğu biraz daha az olan 2016 KPSS Ortaöğretim sınavında iptal soru henüz yok. Ancak herhangi bir iptal veya tartışma oluşturacak soru olduğunuda sitemizden öğrenebileceksiniz.

Sizde 2016 KPSS Ortaöğretim oturumunda hatalı soru olduğunu düşünüyorsanız, sayfamızın "Yorum" kısmına yazabilirsiniz.

Sonuçların açıklanması ile birlikte adaylar iptal soru var mı merak ediyor. ÖSYM KPSS Ortaöğretim sınavında iptal soru olmadı.
 

2016 KPSS Soru ve Cevapları için TIKLAYINIZ

KPSS Uzman Yorumları için TIKLAYINIZ


 


Etiketler; #kpss #iptal soru
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bakırcı ailesi 1. katta oturuyor - 8 yıl önce
Apartman sorusu yanlış. Bakırcı ailesi sadece 1. katta oturmaktadır. Ösym nin cevabı 1-2 kat olarak belirtilmiştir. Soru metnine ve bir diğer soruya da bakıldığında cevap 1. kat olarak çıkmaktadır. Lütfen araştırılsın...
Misafir Avatar
yasin - 8 yıl önce @Bakırcı ailesi 1. katta oturuyor
bende katılıyorum birinci katta oturabilir dese doğru ama aturuyor diye kesin bilgi veriyor bence de o soru iptal edilmeli
Misafir Avatar
Salih Küskü - 8 yıl önce @Bakırcı ailesi 1. katta oturuyor
yanlış biliyorsun hem 1 de hem de 2 oturuyorlar soru doğru
Misafir Avatar
hakkı yılmaz - 8 yıl önce @Bakırcı ailesi 1. katta oturuyor
aynen öyle kardesım cunku soru buna göre dıye baslıyor ilk önce saten beliryiyor
Avatar
Melek - 8 yıl önce
Çok kolay olacakmış sınav ne kolayı ya turkcede iki sık dogru gibi cevaplar cografyada hep bilgiye dayali sorular genel yetenek sorulari nasil bilgiye dayali olabilir ya adi usunde yetenek sorusu yaziklar olsun sonuç gene torpilimiz yok gene işsiziz
Misafir Avatar
Furkan - 8 yıl önce @Melek
Coğrafya sorusu tabikide bilgiye dayalı olacak ve benim fikrime göre coğrafya rahattı harita soruları kolaydı.Kırılma , kıvrılma ve volkanik dağları sordu oda kolaydı.Yerleşim yerini sordu göç sordu coğrafya rahattı.
Avatar
johnnytest - 8 yıl önce
Manavcı sorusunda:
60e+40p=X olsun (burda neden 60x+40x=100x dendi anlamadım. sonuçta kilogram olarak oran vermedi. Sadece bir miktar dedi.)
48e+24p=54
Şimdi denklemlerde e=1/2 ve p=5/4 yazarsak 2. denklem sağlanır.
Son olarak 60.1/2+40.5/4=80
Soruda en kötü Bilgi hatası var. Oranların sayısal oran mı yoksa Kütlece oranmı olduğu belirsiz.
Avatar
elif - 8 yıl önce
Apartman sorulari yanliş
Avatar
ALPER TUNGA - 8 yıl önce
42 soru işlem mod matematikte kesinlikle yanlış cevap= D yani 2 diyor degeri yerine koyarsanız bir tarafı 12 diger tarafı 11 cıktıgını göreceksiniz lütfen gerekli mertebelere iletiniz 22 soru yapmışım 1 tek o yanlış
Avatar
Fatih - 8 yıl önce
Apartman sorusu yanlış hırs yaptım defalarca okudum cvp lamadım saçmalamışlar resmen
Avatar
leyla - 8 yıl önce
VAllahi arkadaşşlar ben bakır cvp.birde ilk 30 soru çok zaman kaybettirdi metinler çok uzundu.inşAllah Allahtan hayırlısı olur.
Avatar
Elma ve portakal satan Manavcı amca - 8 yıl önce
60e+40p=X
48e+24p=54
denklemde e=1/2 ve p=5/4 için 2 denklemde sağlar.
60.1/2=30 40.5/4=50 Cevap 80
(bu mantıkta düşünen bi ben miyim?)
sonuçta kilogram olarak yüzde vermemiş. Miktar olarak yüzde vermiş. Elma ve Portakallar aynı kiloda olmayabilir.