MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'den TEOG Sınavına ilişkin açıklama

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, resmi Twitter hesabı üzerinden TEOG sınavına ilişkin açıklamada bulundu. Ayrıca Müsteşar Tekin, bir öğrencinin tanımadığı birine yazdığı notun resmini de paylaştı.

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'den TEOG Sınavına ilişkin açıklama
28 Nisan 2016 Perşembe 13:50

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, resmi Twitter hesabı üzerinden TEOG sınavına ilişkin açıklamada bulundu. Ayrıca Tekin, sınavda bulduğu bir silgiyi kullanan öğrencinin hassasiyetle yaklaştığı bir kare paylaştı.

İşte MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'in açıklaması:

"Bugün temel eğitimden ortaöğretime geçiş kapsamındaki ortak yazılıları bitirdik. Tüm çocuklarımıza geçmiş olsun, Allah bahtlarını açık etsin. Sınavın sorunsuz tamamlanmasında fedakarca gayret gösteren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm mesai arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım. İyiki varsınız, Allah hepinizden razı olsun..."



Ayrıca Müsteşar Yusuf Tekin, Müsteşar Yardımcımız Ahmet Emre Bilgili ve İK Genel Müdürümüz Hamza Aydoğdu'ya da teşekkürlerini sosyal medya hesabı Twitter'da paylaştı: "Bir teşekkür de bugün benim de katıldığım, uzman yardımcılarımız için planlanan eğitim programını organize eden Müsteşar Yardımcımız Ahmet Emre Bilgili ve İK Genel Müdürümüz Hamza Aydoğdu'ya. Bu güzel etkinlik için çok teşekkürler."   



Ayrıca MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, TEOG Sınavında bir silgiye onu kullandığı için teşekkür yazısı yazan bir öğrencinin silgiye yazdığı yazıyı da Twitter hesabından paylaştı. Çizilen bir kutu şeklinin içine silgi konulmuş. Silgi işaret edilerek, "Bu silgiyi yerde buldum kendi silgim güzel silmediği için TEOG'da bunu kullandım. Silginin sahibine söylüyorum Hakkını helal et." yazıyor.

İşte güzel yürekli çocuktan güzel bir teşekkür notu:

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ebru güler - 8 yıl önce
Inkılap sorunun iptali şarttır. Ilgilenilmesini rica ederiz
Avatar
Dilek demir - 8 yıl önce
İnkılap tarihi sorusu iptal edilmelidir,
Avatar
enes - 8 yıl önce
Marta bu kaç soru iptal edilmeli bence ya ufff mufredatla en alakasız soruları koymuslar
Avatar
ali emice - 8 yıl önce
helal ossun cocuğa
Misafir Avatar
kqeçi - 8 yıl önce @ali emice
cocuğu dava etcehler
Avatar
ahmet - 8 yıl önce
İNKİLAP VE GÜRÜLTÜ SORUSU İPTAL OLMALI herkesin inkilap yyanlış diye inkilaba değil aynı zamanda hatalı olan fene de yüklenin
Avatar
Elif - 8 yıl önce
Matematikten a.b sorusu ve kup sorusu iptal edilmeli fenden yüksek ses şiddet sorusu iptal edilmeli inkilaptan sosyal kültürel sorusu iptal olmalı
Misafir Avatar
beyzanur cerah - 8 yıl önce @Elif
bncede mattan kup ve inkten o soru iptal olmali
Avatar
Laz - 8 yıl önce
İşte bütün mesele bu uşağum. Gerisi teferruat
Avatar
derya - 8 yıl önce
matematikten küp sorusu,inklaptan selanik sorusu, turkceden özveri ve juls vern.sorularini iptal etsinler.eger iptal etmezlerse o da vicdanlarına kalmiş yapacak bir şey yok