ÖSYM ALES sonuçlarını açıkladı - 2016 ALES sorgula öğren

ÖSYM, 2016 Güz Dönemi ALES sonuçlarını açıkladı. ÖSYM ALES sonucu nasıl öğrenilir? Yüz binlerce üniversite mezunu adayın girdiği ALES sonuçlarını ais üzerinden öğrenebilirsiniz. 2016 ALES sonucu tıkla öğren ile ilgili detaylara haberimizde.

ÖSYM ALES sonuçlarını açıkladı - 2016 ALES sorgula öğren
31 Aralık 2016 Cumartesi 09:15

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) Sonbahar dönemi sonuçlarını açıkladı. Ales Sonuçlarının nasıl öğrenileceği merak ediliyor. ÖSYM, Aday İşlemleri Merkezi (ais) ve sonuc.osym üzerinden sonuçları erişime açtı. ALES sonuçlarınızı görmek için haberimizde bulunan linke tıklamanız yeterli olacaktır. 

Sınava giren adaylar bu sene yapılan ALES Sonbahar Dönemi sınavının geçtiğimiz yıllara oranla kolay olduğunu ifade etti. Bu duruma bakılırsa puan hesaplamalarında standart sapmanın baya bir etkili olacağı öngörülüyor.


ALES sonucunu nasıl Öğrenebilirim?


Sınav sonuçları açıklandığı an 2016 ALES Sonbahar Dönemi sonuçlarını https://sonuc.osym.gov.tr/ adresinden öğrenebilirsiniz


2016 ALES İlkbahar Dönemi Sınav Sonucunu öğrenmek için TIKLAYINIZ  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.