PMYO sınav tarihinde değişiklik yapıldı

PMYO aday değerlendirme seçme sınavı tarihinde yapılan değişiklik yazılı açıklama ile duyuruldu. PMYO sınavı ne zaman yapılacak?

PMYO sınav tarihinde değişiklik yapıldı
13 Mayıs 2016 Cuma 20:25

PMYO aday değerlendirme seçme sınavı  tarihinde yapılan değişiklik yazılı açıklama ile duyuruldu. PMYO sınavı 13-24 Haziranda yapılacak.

PMYO sınavının 06-17 Haziran 2016 tarihinde yapılması planlanırken, Başkanlıkta yapılacak olan başka bir sınavın olması nedeniyle 13-24 Haziran  2016 tarihi olarak değişiklik yapıldı.

İşte Polis Akademisi'nden yapılan açıklamada:

2016 PMYO Sınavına Ön Başvuru Yapan Adayların Dikkatine

2016 yılı PMYO sınavına ön başvuru yapan adayların şahsen başvurusu, aday değerlendirme ve seçme sınavının 06-17 Haziran 2016 (12 Haziran hariç) tarihleri arasında yapılacağı duyurulmuştur.

Ancak Başkanlığımızda söz konusu tarihlerde farklı bir sınav yapılacak olması nedeniyle PMYO sınavına ön başvuru yapan adayların şahsen başvurusu, aday değerlendirme ve seçme sınavı 13-24 Haziran 2016 (19 Haziran hariç) tarihleri arasında yapılacak şekilde değiştirilmiştir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.


Etiketler; #pmyo
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.