Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Sınavında puan şartı!

ÖSYM, Sayıştay Başkanlığı Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı sınavına başvuracak adaylar için önemli bir duyuruda bulundu. Yapılan duyuruya göre bundan sonra, Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Eleme Sınavına alınacak adayların belirlenmesinde KPSSP48 puanı kullanılacak.

Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Sınavında puan şartı!
13 Mart 2017 Pazartesi 17:11

ÖSYM resmi internet adresi üzerinden, Sayıştay Başkanlığı Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı sınavına başvuracak adaylar için önemli bir duyuruda bulundu. Yapılan duyuruya göre bundan sonra, Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Eleme Sınavına alınacak adayların belirlenmesinde KPSSP48 puanı kullanılacak.

ÖSYM tarafından yapılan duyuru şu şekilde;

''Sayıştay Başkanlığı Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Sınavına Başvuracak Adayların Dikkatine!

6085 sayılı Sayıştay Kanunu ile Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Yönetmeliği hükümlerine göre; ÖSYM ile Sayıştay Başkanlığı arasında her yıl imzalanan protokol doğrultusunda yapılan Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Eleme Sınavına alınacak adayların belirlenmesinde 2017 yılından itibaren KPSSP48 puanı kullanılacaktır. Bu nedenle, önceki yıllarda KPSS puanı şartı aranmayan bu sınava katılmayı planlayan adayların KPSSP48 puanının hesaplanmasında gerekli testleri cevaplamaları gerekmektedir.

Önemle duyurulur.''

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.