TEOG 3. Yerleştirme Sonuçları açıklandı! Teog 3. nakil sonuçları öğren

TEOG 3. nakil sonuçları açıklandı. 29 Ağustos ile 2 Eylül arasında yapılan TEOG 3. nakil başvuru sonuçları belli oldu. İşte TEOG 3. nakil sonuçları sorgula öğren ile ilgili detaylar...

TEOG 3. Yerleştirme Sonuçları açıklandı! Teog 3. nakil sonuçları öğren
05 Eylül 2016 Pazartesi 11:29

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) 3. nakil sonuçları açıklandı. TEOG yerleştirmelerinde son kez yapılan nakil başvurusunun sonuçları belli oldu. Bu yerleştirme sonuçlarında liseye yerleşemeyen öğrenciler açık liseye yerleştirilecek.

TEOG 3. yerleştirme başvurunun sonuncusu 29 Ağustos ile 2 Eylül arasında yapılmıştı. Başvuruların sonuçları bugün açıklandı. 

TEOG 3. nakil başvuru sonuçlarını buradan öğrenebilirsiniz.

3 kere yapılan TEOG yerleştirme sonuçlarına göre açık liseye yerleşen öğrencilere nakil döneminde üç hak daha sunulacak. İl ve ilçe sınırlaması olmayan nakillerde öğrencilerin yerleşmesi uzmanlara göre çok düşük bir ihtimal olarak belirtilirken bu hak 5 - 9 Eylül tarihlerindeki nakil döneminde yapılacak. 


Etiketler; #TEOG
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.