YGS giriş yerleri ne zaman açıklanacak? Sınav giriş belgesi sorgulama

2017 YGS başvuruları 18 Ocak 2017 tarihinde sona erdi. Sınava 1 ay kala adaylar sınav giriş yerlerini merak ediyor. Peki ÖSYM YDS giriş belgelerini ne zaman açıklayacak? Ais sınav giriş yeri sorgulama ile ilgili merak edilenler haberimizde.

YGS giriş yerleri ne zaman açıklanacak? Sınav giriş belgesi sorgulama
09 Şubat 2017 Perşembe 11:00

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) başvuruları başladı. Yüzbinlerce aday üniversite eğitimi için YGS'ye girecek. Başvurlar ne zaman sona eriyor. Adayların merak ettiği diğer husus ise başvuru ücreti ve başvurunun nereye yapılacağı oluyor. 2017 YGS ile ilgili tüm merak edilenler haberimizde. 

2017 YGS Ne Zaman Yapılacak?

18 Ocak 2017 tarihinde başvuruları sona eren YGS'nin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Sınavı sabırsızlıkla bekleyen adaylar için az bir zaman kaldı. Bu yıl YGS 12 Mart 2017 Pazar günü gerçekleşecek. Adayalar sınava saat 10:00'da girecek.

YGS'de sınav süresi ise 160 dakika. ÖSYM sınava girecek adaylara önemli uyarıda bulundu. Adaylar 09:45’ten önce okul içinde olacak. Zira, saat 09:45’ten sonra okul kapıları kapanacak ve öğrenci alınmayacak.

YGS Giriş Belgeleri Ne Zaman Açıklanacak?

YGS'ye nerede gireceklerini merak ediyor. ÖSYM, giriş yerlerini  genelde sınavdan 15 gün veya bir hafta önce açıklanmaktadır. ÖSYM'nin  giriş yerlerini Şubat sonu veya Mart ayının ilk haftasında açıklaması bekleniyor. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.