AK Parti Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz, Yozgatlılarla buluştu

AK Parti Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz, Yozgatlı vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz, Yozgatlılarla buluştu
14 Ocak 2019 Pazartesi 16:00

Serhat Oğuz, Yozgatlı vatandaşlarla buluştu. Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz, Kocalar Düğün Salonunda Yozgatlılarla bir araya geldi. 

Yozgatlılarla hasbihal eden Oğuz, Kahramankazan Milli Eğitim Müdürü iken yaptığı çalışmalardan bahsetti ve belediye başkanı seçilirse çalışmalarının fazlasıyla devam edeceğini kaydetti. 

20 yıldır Kahramankazan’da olduğunu ve halka hizmet ettiğini belirten Belediye Başkan Adayı Oğuz, konuşmasında “Yaptıklarımın yapacaklarımın teminatı olduğunu söylemek istiyorum” dedi.

Konuşmasına "Belediye Meclis üyeleri arasında elbette Yozgatlı da, Çorumlu da, Kahramankazanlı da olacak" şeklinde devam eden Oğuz, "Engelli vatandaşlarımız için elimizden gelen desteği sağlayacağız." dedi. 

Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz “Ehliyet ve Liyakat benim için çok önemlidir” dedi.

Yozgatlılar, hemşehrileri Durmuş Ölmez'in Belediye Meclis üyesi adaylığında ki sıralamada, önlerde olması için Ölmez'e destek verdiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.