Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit'ten MHP kurultayı ile ilgili açıklama

MHP Kurultayı ile ilgili önemli bir açıklama da Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit'ten geldi. Yargıtay Başkanı Cirit 18. Hukuk Dairesinin onama kararının doğru olduğunu ifade etti. Peki MHP Kurultayı ne zaman olacak?

Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit'ten MHP kurultayı ile ilgili açıklama
25 Mayıs 2016 Çarşamba 10:58

Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, MHP kurultayı hakkında verilen kararla ilgili açıklamada bulundu. Yargıtay Başkanı Cirit, 18. Hukuk dairesinin MHP kurultayı ile ilgili verdiği kararın en doğru karar olduğu, hukuki bir karmaşanın bulunmadığını ifade etti. Karar ile ilgili eleştirilerin haksız ve yanlış olduğunu da sözlerine ekledi. 

Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit  ''18. Hukuk Dairesi'nin MHP kurultayıyla ilgili kararında hukuki karmaşa yoktur. En doğru karar verilmiştir. Eleştiriler haksız ve yanlıştır. Karar kesindir. Her şey normal rutin süreci içinde yürümüş ve vicdanlarına göre en doğru kararı vermişlerdir. Karar kesin. Ondan sonraki süreci ben bilemem"'' dedi.

MHP'de olağanüstü kurultay kararı veren Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin kararını Yargıtay 18. Hukuk Dairesi,  dün oy birliğiyle onamıştı.

Kararın açıklanmasından sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP olağanüstü kurultayın 24 Haziran veya 10 Temmuz tarihlerinden birisinde olacağını belirtmişti. 



 


Etiketler; #mhp kurultayı
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.