'2 Bin Terörist Öldürüldü'

İçişleri Bakanı Selami Altınok son aylarda yapılan operasyonlarda toplam 2 bin teröristin etkisiz hale getirildiğini belirtti.

'2 Bin Terörist Öldürüldü'
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

İçişleri Bakanı Selami Altınok 22 Temmuz'dan bu yana süren operasyonlar hakkında basına bilgi verdi. Terör örgütlerine karşı yapılan operasyonlarda çok sayıda örgüt mensubunun etkisiz hale getirildiğini, bunlardan 2 bin kadarının da öldürüldüğünü söyleyen Altınok bu kapsamdaki operasyonların kararlılıkla devam edeceğini söyledi.

İçişleri Bakanı Altınok 22 Temmuz'dan bu yana 2 binden fazla terör olayının yaşandığını belirterek bu olaylara karşı 4 bin 328 operasyon gerçekleştirildiğini sözlerine ekledi. 

Anadolu Ajansı'nın haberine göre Bakan Altınok hiç kimsenin terör örgütlerine karşı mücadeleyi engelleyemeyeceğini söyledi. Her alanda şiddetli bir mücadele yürüteceğini belirten Altınok bu kapsamdaki çalışmalara tüm güvenlik güçlerinin iştirak ettiğini söyledi.

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.