AFP'ye göre Euro 2016'nın beş fiyaskosunda Arda Turan'da var

AFP'ye göre Euro 2016'da "İşte Fransa'daki turnuvada beklentileri karşılayamayan 5 yıldız" ifadesini kullanarak '5 fiyoskosu' içerisinde Arda Turan'a da yer verdi.

AFP'ye göre Euro 2016'nın beş fiyaskosunda Arda Turan'da var
11 Temmuz 2016 Pazartesi 11:51

AFP'ye göre Euro 2016'da "İşte Fransa'daki turnuvada beklentileri karşılayamayan 5 yıldız" ifadesini kullanarak '5 fiyoskosu' içerisinde Arda Turan'a yer verilirken Arda'dan önce sırayla Zlatan Ibrahimovic, Thomas Müller, İngiltere, İspanya yer alıyor.

Fransız haber ajansı AFP, Euro 2016'nun '5 fiyaskosu' içerinde yer verdiği milli yıldızımız Arda Turan için, "Ülkesinde ikon olarak görülen Barcelonalı orta saha oyuncusu Arda'ya taraftarlar büyük ümit bağlıyordu. Ancak kulüp seviyesinde zor bir sezon geçiren Arda, Euro 2016'da çok didinse de etkili olmakta zorlandı. 29 yaşındaki oyuncu, 1-0'lık Hırvatistan yenilgisinin ardından performansından ötürü kamuoyu önünde özür diledi. Nice'te İspanya'ya karşı alınan 3-0'lık mağlubiyet sırasında ise Türk taraftarlarca yuhalanma kepazeliğine katlanmak zorunda kaldı." ifadesinde bulundu. 

Kaynak: Hürriyet


Etiketler; #Arda Turan #afp
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.