Barcelona teknik direktörü Luis Enrique'den eleştirilen Arda Turan'a tam destek

Barcelona'nın başarılı teknik adamı Luis Enrique, UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk karşılaşması öncesinde basın toplantısı düzenledi. Enrique İspanyol basınının Arda Turan'ı eleştirmesi ile ilgili yöneltilen soruya karşılık başarılı oyuncuya destek verdi.

Barcelona teknik direktörü Luis Enrique'den eleştirilen Arda Turan'a tam destek
04 Nisan 2016 Pazartesi 16:00

İspanya Birinci Ligi La Liga'da Barcelona forması giyen milli oyuncumuz Arda Turan'a Barcelona teknik direktörü Luis Enrique'den tam destek geldi. El Classicio'da ilk kez forma giyme başarısını elde eden milli gururumuz, maçın 74. dakikasında oyuna girmiş ancak beklentileri yerine getirememişti. Bunun üzerine İspanyol basını Arda Turan'a sert eleştirilerde bulunmuştu.

Luis Enrique, yarın Uefa Şampiyonlar Ligi Çevrek Final'nde Atletico Madrid ile karşılaşacak maç öncesi basın toplantısı düzenledi. İspanyol basını tarafından eleştirilen Arda Turan'a Luis Enrique'den tam destek geldi. Arda Turan ile ilgili soruya cevap veren başarılı çalıştırıcı, "Arda veya başkası, o anda oyuna kim girerse girsin aynısı olurdu. İnsanız ve hata yapabiliriz. Maçın en kötü anında oyuna girdi ve o anda kim oyuna girerse girsin önemli değildi. Olayları kabul edip, değerlendirmesini iyi yapıp kendimizi geliştirmeliyiz. Arda'nın veriminden memnunum."  dedi.

Atletico Madrid'in zor bir rakip olduğunu ifade eden Enrique, "Atletico çok üst düzey bir takım. Ekonomik olarak bizimle ya da Real Madrid ile aynı kapasiteye sahip olmamasına rağmen aynı rekabeti yapabiliyor. Sahanın her yerinde çok iyi oynuyorlar. Defansta iyi kapanıyorlar, hücumda pres yapabiliyorlar. Hedefimiz maçı kazanmak. Eğer bunu gol yemeden yapabilirsek çok daha iyi olur. Çünkü rövanş karşılaşması çok zor olacak." açıklamasında bulundu.

Real Madrid karşılaşmasının geride kaldığını belirten Barcelona'nın başarılı defans oyuncusu Gerard Pique, yarın oynayacakları Atletico Madrid karşılaşmasının Real Madrid maçından daha zor olacağını ifade etti. Barcelona'nın az farklada olsa favori olduğunu ifade eden başarılı defans oyuncusu, "Hedefleri yüksek bir takımız. Geçtiğimiz cumartesi günkü gibi kötü bir maçtan sonra salı günü hemen maç yapmayı hepimiz çok istiyoruz. Sahada her şeyimizi vermek ve tüm kupaları kazanan bir kulüp olduğumuzu göstermek için hepimiz çok arzuluyuz." açıklamasında bulundu.






 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Dünyanın her yeri de aynı. Bir maç kötü isen eleştiri hemen başlar.