Benfica maçı öncesi Hamza Hamzaoğlu basın toplantısı düzenledi

Galatasaray\'da 3.11.2015 tarihinde Şampiyonlar Ligi\'nde deplasmanda Benfica karşılacak maç öncesinde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve Selçuk İnan basın toplantısı düzenledi.

Benfica maçı öncesi Hamza Hamzaoğlu basın toplantısı düzenledi
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Galatasaray'da 3.11.2015 tarihinde Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Benfica karşılacak maç öncesinde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve Selçuk İnan basın toplantısı düzenledi.

Takım kaptanı Selçuk İnan basın toplantısında ilk söz alan isim oldu ve açıklamalarda bulundu. Kaptan Selçuk, 'Maçın ne kadar zor olacağının farkındayız ama nasıl kazanacağımızı da biliyoruz. Kazanırsak büyük ihtimalle gruptan çıkarız.Maçı kazanmak istiyoruz ama böylesine önemli rakiplere karşı, böylesine bir arenada kazanamıyorsanız kaybetmemek de önemli.' açıklamasını yaptı.

Ayrıca Selçuk takım ruhunu kaybetmediklerini, iyi takımın iyi arkadaşlıklardan oluşacağını söyledi. Genç arkadaşlarını seslenen kaptan, 'Kendinize bakmazsanız bu seviyelerde başarılı olmanız zor değil. Bunu genç arkadaşlarımıza da tavsiye ediyorum.' dedi.

İlk maçtan ders çıkardıklarının dikkatini çeken Selçuk İnan, 'Hocamızla beraber çalışıyoruz buna, genç arkadaşlarımıza karşı ufacık bir emeğimiz de geçse bundan daha büyük mutluluk yoktur. İlk maçtaki hatadan ders çıkardığımızı düşünüyorum, bunun için özel olarak çalışmadık ama bir daha böyle hata yapmayacağız. Bu sadece birazcık konsantrasyon bozukluğundan kaynaklandı.' açıklamasını yaptı ve antrenmanda gitmek üzere basın toplantısından ayrıldı.

Kaptan Selçuk İnan'dan sonra sözü alan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, 'Benfica maçı kazanıp rahatlamayı düşünecektir ama en iyi sonuçla ayrılmak için konsantre olduk. Benfica'nın takım olarak hücum gücü oldukça iyi ama savunmada da zaafları var. Puan alamazsak Benfica büyük ölçüde garantilemiş olacak, elimizde hiçbir şey kalmayacak. Bu ihtimali düşünmüyoruz.'

Ayrıca Hamza Hamzaoğlu herhangi bir oyuncuya özel önlem almayacaklarını belirtti. Kadronun son antrenmana göre belirleneceğini ifade eden genç teknik adam sosyal medya kullanmadığını ve maç kadrosunu hiçbir yerde açıklamadığını ifade etti ve kadroda büyük bir süpriz olmayacağını, 1-2 oyuncu ile ilgili net birşeyler olmadığını söyledi.

Gruptan çıkmak için hedefin galibiyet olduğunu vurgulayan Galatasaray teknik direktörü, atak futbolu oynatacağını söyledi.

Galatasaray'ın deplasmanda Benfica oynayacağı maç yarın saat 21.45'te TRT1 ve TRT1 HD'den naklen yayınlanacak. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.