Bu olayı yeğenimden değil de Trabzon halkının yüzde 80'inden bekliyordum

Dün akşam oynanan Trabzonspor Fenerbahçe maçında sahaya atlayıp hakem Volkan Bayarslan'a saldıran O.M'nin dayısı Yılmaz Taşkın, yeğeninin yaptığı saldırıyı savundu. Gazetecilere konuşan Taşkın, "Ben maçlara gitmiyorum, biliyorum gitsem yeğenim yapmazsa ben yapacağım" dedi.

Bu olayı yeğenimden değil de Trabzon halkının yüzde 80'inden bekliyordum
25 Nisan 2016 Pazartesi 13:20

Spor Toto Süper Lig'in 30. uncu haftasında oynanan, Trabzonspor Fenerbahçe maçının son dakikalarında çıkan olaylar pes dedirtmişti. Maçın son dakikalarında Trabzonspor kale arkasından atlayan 17 yaşındaki O.M isimli taraftar, çizgi hakemi Volkan Bayarslan'a arkadan saldırdı. Hakeme tekme ve yumruklarla saldıran fanatik taraftar, daha sonra polis tarafından gözaltına alınmıştı.

Hakem Volkan Bayarslan'ında şikayetçi olduğu 17 yaşındaki O.M'nin dayısı, yeğenini ziyaret için gittiği karakolun önünde gazetecilere açıklamada bulundu. Yeğeninin yaptığı işi savunan Yılmaz Taşkın, kendisinin maçlara gitmediğini, belirterek, "Ben maçlara gitmiyorum, biliyorum gitsem yeğenim yapmazsa ben yapacağım" şeklinde konuştu. 

Yaşanan olayı üzülerek izlemediğini ifade eden dayı Taşkın, Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar gibi ifadelerde bulundu. 17 Yaşındaki O.M'nin hakeme saldırmasını meşru kılmaya çalışan Yılmaz Taşkın, hakem için, Sen benim oyuncularımı sahada katledersen, 4 tane kırmızı kart gösterirsen, tüm dünya hakemleri eleştirirken sen hakem için hiçbir şey yapmazsan olacağı budur. 17 yaşındaki çocuğu durduramazsın. şeklinde konuştu.

"Sen benim 2011 Şampiyonluğumu vermiyorsun"

2011 yılından beri maçlara gitmediğini ifade eden Yılmaz Taşkın, 2011 kupasına göndermede bulundu. Taşkın TFF'ye, "Sen benim şampiyonluğumu vermiyorsun. Sen Juventus'tan büyük takım mısın? Dünya devi bir takımı adamlar yerle bir etti, ikinci lige düşürdü. Sen bir Fenerbahçe'ye bir şey diyemiyorsun" dedi.

"Bu olayı yeğenimden değil de Trabzon halkının yüzde 80'inden bekliyordum"

Akşam yaşanan olaylarda tek zoruna gidenin Onur Kıvrak'a küfür edilmesi olduğunu belirten Taşkın, Akşam tek zoruma giden Onur Kıvrak'a küfredilmesidir. Yeğenimle görüştürmüyorlar. O görüntüleri internetten izledim. Yeğenimi 5 dakika bile göremedim. Yeğenimin yanına 12 saattir halen daha avukat gelmemiş. Bu olayı yeğenimden değil de Trabzon halkının yüzde 80'inden bekliyordum. Ben maçlara gitmiyorum, biliyorum gitsem yeğenim yapmazsa ben yapacağım"

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.