Bursaspor - Amedspor Maç Özeti - 31 Ocak Pazar

Türkiye Kupasının son 16 maçında karşılaşan Bursaspor ve Amedspor maçı 1 gol fark ile yendi. 2-1 'lik galibiyetin ardından Amedspor çeyrek finale yükselme hakkını elde etti...

Bursaspor - Amedspor Maç Özeti - 31 Ocak Pazar
01 Şubat 2016 Pazartesi 01:17

 Amedspor 'u evinde misafir eden Bursaspor 2 - 1 'lik mağlubiyet Türkiye Kupasında önemli puan kaybı yaşadı. Türkiye Kupasının son 16 maçında karşılaşan iki takımda oldukça başarılı bir oyun ortaya koyarken atakları değerlendiren Amedspor 2 - 1 'lik galibiyet ile çeyrek finale çıkmaya hak kazandı. 

Bursaspor 'un sahası Timsah Arena 'da oynana karşılaşmada 20. dakikada Ercan Çapar 'ın fileleri havalandırması ile Amedspor 1-0 öne geçmeyi başardı. Maçın ikinci yarısında, 65. dakikada Deniz Naki 'nin golü skoru 2-0 yaptı. Maçın son anlarında 90. dakikada Bursaspor 'dan Tom de Sutter golü atarak durumu 2-1 yaptı ve maç sonladı. 

Ayrıca karşılaşmanın 88. dakikasında Hajime Hosogai kırmızı kart görerek oyunu bırakmak zorunda kaldı. 

Maçı izlemeye gelen Amedspor taraftarları, İl Spor Güvenlik Kurulunun verdiği karar neticesinde stadyuma alınmadılar. Bursaspor taraftarlarından ise sık sık "Şehitler ölmez, vatan bölünmez." tezahüratları duyuldu...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.