Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Galatasaray'a önemli öneri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tarihi proje önerisini, Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Galatasaray'a önemli öneri
12 Nisan 2017 Çarşamba 12:48

Galatasaray'ın geçen sezon Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyareti sırasında Erdoğan tarafından önerilen projeyi Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman açıkladı. 

Galatasaray'ın büyüme modelinin Fenerbahçe-Doğuş modeli gibi bir birleşmede olduğunu söyleyen Ataman,  "Geçen yıl EuroCup'ı kazandıktan sonra özellikle Cumhurbaşkanımızı ziyaret ettiğimizde toplantıda 'Türk Telekom'la bir birleşme sağlanabilir mi?' diye bir sondaj yapıldı. Fakat bu daha sonra hiç gelişmedi. Cumhurbaşkanımız da buna sıcak yaklaştı ama onun bunlarla uğraşacak hali de yok. Bunu geliştirecek olan Türk Telekom ile bizim yönetim olacaktı ama olmadı. Böyle bir temas oldu. Ben ciddi bir çaba sarf ettim. Ama karşı taraftan bir şey gelmedi. Biz Galatasaray olarak bunu istiyoruz ve birleşmeye açığız." diye konuştu.

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.