Derbide son dakika...

Mücadelenin 13. dakikasında Yasin Öztekin, Atınç Nukan ile girdiği ikili mücadelede penaltı bekledi. Bülent Yıldırım autu işaret ettiği pozisyonda siyah-beyazlılar hakemin penaltı noktasını gösterdiğini düşünerek bir süre itiraz etti..

Derbide son dakika...
27 Şubat 2017 Pazartesi 20:42

Türk Telekom Arena'daki derbi hızlı başladı. Müsabakanın ilk bölümünde penaltı tartışması yaşandı. Ceza sahasında Atınç Nukan'la girdiği ikili mücadelede Yasin Öztekin' yerde kaldı.
Derbinin hakemi Bülent Yıldırım bu pozisyonda autu işaret etti. Beyaz noktayı gösterdiğini düşünen siyah-beyazlılar tepki hakeme tepki göstererek, Yasin Öztekin başta olmak üzere Galatasaraylı futbolcular ise sevinç yaşadı. Ardından hakem Yıldırım'ın ceza sahasından uzaklaşıp aut demesiyle bu kez Galatasaraylı futbolcular soluğu hakemin yanında aldı ve penaltı itirazında bulundu.
.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.