EURO 2016'nın yayınlanacağı televizyon kanalı belli oldu

Numan Kurtulmuş açıkladı. Haziran 2016'da Fransa'da gerçekleşecek Avrupa'nın en iyi futbol organizasyonu Avrupa Futbol Şampiyonası'nın hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu.

EURO 2016'nın yayınlanacağı televizyon kanalı belli oldu
04 Aralık 2015 Cuma 22:00

Haziran 2016'da Fransa'da gerçekleşecek Avrupa'nın en iyi futbol organizasyonu Avrupa Futbol Şampiyonası'nın hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu.

Fransa'da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası'na en iyi üçüncü olarak katılan A Milli Takımımızın maçlarının hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Sosyal medya hesabı twitter üzerinden konu ile ilgili açıklama Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'tan geldi.

Numan Kurtulmuş, sosyal medya hesabı twitter üzerinden attığı mesaj ile 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası maçlarının TRT'den naklen yayınlanacağını duyurdu.


Etiketler; #EURO 2016
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.