Fenerbahçe, Casillas için teklif yapacak

Portekiz basını, sezon sonunda Porto ile sözleşmesi bitecek Iker Casillas'a Fenerbahçe'nin teklif yapacağını haber yaptı. Habere göre İspanyol kaleci, İstanbul macerasına olumlu bakıyor.

Fenerbahçe, Casillas için teklif yapacak
15 Nisan 2017 Cumartesi 17:16

Fenerbahçe kontratı biten  Volkan Demirel hakkında net kararını veremezken gözler  Porto'nun kalecisine geldi.  Casillas'a 2 yıl için 5 milyon euro önerilecek fenerbahçe transfere sıcak bakıyor.

Sarı lacivertlilerde tecrübeli kaleci Volkan Demirel'in sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Sarı-lacivertli yöneticiler, takımın kaptanıyla yeniden kontrat yapılacağı yönünde adımlar atarken Portekizlilerden ilginç bir iddia geldi. Radio Rennança,  Porto ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan İker  Casillas'a teklif götüreceğini ifade etti. Haberde İspanyol kaleciye 5 milyon Euro'luk bir kontrat önerileceği belirtildi.

"CASİLLAS BOĞAZI SEVİYOR"

Portekiz Radyosu Rennança,  Casillas'a Körfez ülkelerinden de teklifler geldiği kaydedildi. Ancak televizyon spikeri olan eşi  Sara Carbonero'nun böyle bir durumda tercihin Boğaz'da yaşamaktan yana kullanacağı belirtildi.  Real Madrid'in alt yapısında yetişen 1.82 boyunda, 35 yaşındaki kalecinin transfere sıcak baktığı ifade edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.