Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten teröre tepki mesajı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, GS resmi İnternet sitesinden, Kayseri'de yaşanan hain terör saldırısını kınadı. Özbek, şehitlere rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten teröre tepki mesajı
17 Aralık 2016 Cumartesi 19:45

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, ülkemizde meydana gelen hain terör saldırıları ile ilgili açıklama yaptı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada; " İzne çıkmış askerlerimize, evine dönmek için toplanan polislerimize, sadece yoldan geçtiği için bu tip alçak saldırıya maruz kalan vatandaşlarımıza tüm milletimiz olarak bunu borç biliriz." dedi.

Kayseri'de yaşanan hain terör saldırısı ile alakalı açıklama yapan Özbek şunları söyledi;

"Galatasaray Kulübü olarak bu hainlerle baş etmenin en iyi yolunun milli beraberlik ve bütünlük içinde kardeşçe yaşantımızdan ödün vermemek olduğunun farkındayız. Bütünlüğümüzü ve milli egemenliğimize yapılan bu saldırıların yüce milletimizin iradesini değil kırmak zayıflatma şansı bile yoktur. Bu alçaklıklar karşısında Galatasaray camiası olarak elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzu kamuoyunun bilmesini isteriz. İzne çıkmış askerlerimize, evine dönmek için toplanan polislerimize, sadece yoldan geçtiği için bu tip alçak saldırıya maruz kalan vatandaşlarımıza tüm milletimiz olarak bunu borç biliriz."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.