Galatasaray ve Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Sturm Graz - Mladost Podgorica maçının galibiyle eşleşecek. Galatasaray ise turu geçmesi halinde Inter Bakü-Fola Esch maçının galibiyle karşılaşacak.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu
14 Temmuz 2017 Cuma 15:10

İsviçre'nin Nyon kentinde düzenlenen kura çekiminde Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İsveç'in Östersunds takımı ile eşleşen ve ilk maçta 2-0 yenilen Galatasaray ve turnuvaya 3. ön eleme turundan katılacak Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri belli oldu.
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Sturm Graz - Mladost Podgorica maçının galibiyle eşleşecek. Galatasaray ise turu geçmesi halinde Inter Bakü-Fola Esch maçının galibiyle karşılaşacak. Mladost Podgorica ilk maçta deplasmanda Strum Graz'ı 1-0 mağlup etti.
3. Ön Eleme Turu’nu geçen takımlar play-off turuna yükselecek ve UEFA Avrupa Ligi gruplarına katılma mücadelesi verecek. Atiker Konyaspor ise kupaya gruplarda dahil olacak.
UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçlar 27 Temmuz 2017, rövanş maçları ise 3 Ağustos 2017'te oynanacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.