Galatasaraylı Umut Bulut'un babası Ankara patlamasında hayatını kaybetti - Spor dünyası bir oldu başsağlığı mesajları yayınladı

Dün akşam Ankara Kızılay'da meydana gelen patlamada Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'ta hayatını kaybetti. Hain terör saldırısında babası Kemal Bulut'u kaybeden Umut Bulut için spor dünyasından taraflı tarafsız binlerce kişi başsağlığı mesajı yayımladı.

Galatasaraylı Umut Bulut'un babası Ankara patlamasında hayatını kaybetti - Spor dünyası bir oldu başsağlığı mesajları yayınladı
14 Mart 2016 Pazartesi 23:36

Dün akşam saatlerinde Ankara Kızılay kana bulandı. 37 kişi hayatını kaybetti onlar kişi tedavi altına alındı. Hayatını kaybedenler arasında Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babasının da olduğu öğrenildi. 

Maç öncesi Galatasaray'ın kamp yaptığı otele gidip oğlu Umut Bulut'la hasret gideren Kemal Bulut, daha sonra Ankara 19 Mayıs Stadı'na giderek 1-1 biten Gençlerbirliği-Galatasaray karşılaşmasını izledi.

Maçtan sonra oğlu Umut Bulut'a sarılıp vedalaşan Kemal Bulut, daha sonra arabasını park ettiği Kızılay'a gitti. Arabsına yaklaştığı esnada patlama meydana geldi.

Umut Bulut, babası Kemal Bulut'un vefat haberini bugün 11.00 sularında antrenman için geldiği Florya Metin Oktay Tesisleri'nde aldı. Acı haberle yıkılan milli futbolcu hemen Ankara'ya hareket ederken, bütün takım arkadaşları büyük şok yaşadı.

Kemal Bulut'un cenazesi yarın ikindi namazına müteakip Kayseri'de defnedileceği belirtildi.

Spor Dünyası'ndan Umut Bulut'a büyük taziye ve başsağlı mesajı geldi. Sosyal medya üzerinden Galatasaray'ın forvet oyuncusu Umut Bulut'a taziyelerini ileten futbolcular Umut Bulut'un acısını paylaştıklarını söyleyerek, Umut'a başsağlığı diledi. 

Wesley Sneijder: "Umut Bulut'un acısını en derinden paylaşıyorum. Ailesi ve kendisi için çok üzgünüm. Dualarım sizinle."

Felipe Melo: "Başın sağ olsun Umut Bulut. Yarın doğum günü olan Umut, babasını toprağa verecek. Ailesine, camiaya ve tüm ölenlerin ailesine sabır diliyorum. Türkiye başın sağ olsun!" 

Fernandao: ''Allah sana ve ailene sabırlar versin. Başın sağolsun Umut Bulut''

Dirk Kuyt: "Son 3 yılda birbirimize karşı saha içinde en büyük rakipler olarak mücadele ettik. Ama bugün bir dost olarak acını paylaştığımı belirtmek istiyorum. Feci saldırıda babanı kaybettiğin bu acılı gününde Allah yardımcın olsun." 

Gökhan Töre: "Güzel Yürekli abim benim başın sağolsun. Tüm Türkiye'nin başı sağolsun"

Cenk Tosun: "Başın sağolsun güzel abim. Rabbim babamızın mekanını cennet eylesin"

Burak Yılmaz: "Canım kardeşim aslan kardeşim başın sağolsun"

Fenerbahçe Kulubünden taziye mesajı

Fenerbahçe Kulubü resmi internet sitesinden taziye mesajı yayınladı. Taziye mesajında Galatasaray'ın ve milli takımımızın futbolcusu Umut Bulut'un, Ankara'daki saldırıda kaybettiği babası Kemal Bulut'a Allah'tan rahmet diledi. 

"Dün Ankara’da yaşanan bombalı saldırıda kaybettiğimiz birçok vatandaşımızın yanı sıra, vefat edenler arasında Galatasaray’ın ve milli takımımızın futbolcusu Umut Bulut’un Babası Kemal Bulut’un da bulunduğunu derin bir üzüntüyle öğrendik.

Merhum Kemal Bulut’a Allah’tan rahmet, başta Umut Bulut ve Ailesi olmak üzere merhumun tüm sevenlerine ve Galatasaray camiasına başsağlığı diler, bu vesileyle terörün her türlüsünü bir kez daha kınadığımızı kamuoyuyla paylaşırız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tevfik - 8 yıl önce
Başın sağolsun Umut kardeşim. Allah sabır versin.
Avatar
Emir - 8 yıl önce
Allah sabır versin abicim