Kulüpler Birliği Vakfının başkanı belli oldu!

Kulüpler Birliği Vakfının başkanlığına getirilen isim belli oldu. Başkan olarak seçilen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman oldu. Fikret Orman kimdir? 

Kulüpler Birliği Vakfının başkanı belli oldu!
01 Şubat 2018 Perşembe 13:23

Kulüpler Birliği Vakfının başkanlığına, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman seçildi. 

Fikret Orman kimdir? 

1967 yılında İstanbul'da doğan Orman, orta öğrenimini Işık Lisesi'nde, yüksek öğrenimini Yıldız Üniversitesi ve ABD Florida Üniversitesi'nde bitirdi. Otomotiv yan sanayisinde hatırı sayılır bir yeri olan Kadir Orman'ın oğlu olan Fikret Orman, inşaatı kendisine iş edinmiştir. İngilizce bilmektedir.

Orman 2002 yılından beri inşaat ve turizm ile uğraşmaktadır. Sadece inşaat alanındaki çalışması ile değil Beşikta Kulübü Başkanı olması ile tanınmaktadır. 

2000 yılında Serdar Bilgili başkanlığındaki yönetim kurulu listesinde yer alan Orman, 2004 yılında istifa ederek başkanlığa adaylığını koymuştur. Yıldırım Demirören ve Fikret Orman ile rekabet etmiştir. 162 fark ile Demirören, siyah-beyazlı kulübün 32. başkanı olmuştur. Fikret Orman, 25 Mart'ta yapılan Beşiktaş Olağanüstü Genel Kurulu'unda, 11 bin 611 kongre üyesinden 4 bin 623'ünün katıldığı kongrede 4 bin 27'sinin oyunu alarak, siyah beyazlu camianın 33'üncü başkanı olmuştur. 

Orsan Yedek Parça San. ve Knorr-Orsan Ticari Araç Sis. Ltd. şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak faaliyet gösteren Orman, 2 çocuk babasıdır.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.