Sinan Gümüş sözleşmesini uzatacak

Geçtiğimiz sezon neredeyse kimsenin ilgilenmediği Sinan Gümüş, bu sezon harikalar yaratıyor.

Sinan Gümüş sözleşmesini uzatacak
31 Ocak 2016 Pazar 22:45

Son 6 maçta 7 gole imza atan Sinan Gümüş’ün sözleşmesi uzuyor. 22 yaşındaki deneyimli forvetin yıllık kazancı olan 550 bin Euro, sözleşmesinin uzamasıyla birlikte 2 katına çıkacak.

Galatasaray’ın efsanevi bir oyuncusu haline gelen ve 6 resmi maçta 7 gol atmayı başaran Sinan Gümüş’ün sözleşmesi uzatılacak. Monaco’nun da takip ettiği ünlü forvete yeni bir kontrat bedelinin sunulacağı bilgisi geldi. Buna göre yeni sözleşme imzalanırsa kazancı 2 katına çıkarılacak.

Yönetim Sinan Gümüş’e 1,2 milyon Euro teklif edecekken, kontratta ise serbest kalma maddesinin eklenmeyeceği bildirildi. Fakat UEFA ile yaşanan sorunlar yüzünden yeni sözleşmenin şuan değil, sezon sonunda gündeme getirileceği de ifade edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.