TFF'den büyük başarı! Ligin son haftası ile İngiltere maçı çakışıyor

TFF, yaptığı yazılı açıklama ile A Milli Futbol takımımızın 21 Mayıs'ta İngiltere ile özel maç yapacağını duyurdu. TFF'nin bu duyurduğu tarih Spor Toto Süper Lig'in son haftasına denk geliyor. Hal böyle olunca TFF bu konuda tekrar yazılı açıklama yaparak hiçbir kulübün mağdur edilmeyeceğini ifade etti.

TFF'den büyük başarı! Ligin son haftası ile İngiltere maçı çakışıyor
04 Mart 2016 Cuma 21:46

Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto Süper Lig'in son haftasının oynanacağı tarihte A Milli Takımın İngiltere ile özel bir karşılaşma yapacağını açıkladı. 

TFF tarafından yapılan açıklamada, A Milli Futbol Takımımız 22 Mayıs Pazar günü İngiltere ile özel karşılaşma yapacağı karşılaşmanın başlama saatinin daha sonra açıklanacağı ifade edildi.

TFF'nin konu ile ilgili açıklaması şu şekilde;"A Milli Takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında 22 Mayıs 2016 Pazar günü İngiltere’yle bir hazırlık maçı oynayacak. İngiltere’nin Manchester kentinde yer alan City of Manchester Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacak."

Spor Toto Süper Lig'in son haftasıyla çakışıyor.

A Milli Futbol takımımızın 22 Mayıs'ta İngiltere ile karşılaşacağı karşılaşmanın oynanacağı tarihin Ligin son haftasına denk gelmesi acaba tesadüf mü? TFF bu konuda açıklama yaptıysa da birçok kişiyi tatmin etmemiş gözüküyor. Şayet Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında devam eden Şampiyonluk yarışı ligin son haftasına kadar devam ederse TFF'nin nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu olur.  Çünkü TFF, hiçbir kulübün mağdur olmamasının garantisini ve Süper Lig'in dengelerinin bozulmayacağını yaptığı yazılı açıklamada beyaan ediyor.

TFF'nin konuyla ilgili yaptığı o açıklama şu şekilde; 

"2016 Avrupa Şampiyonası hazırlık sürecinde oynanacak tüm karşılaşmalar ve tercih edilen rakipler, Milli Takımımızın hazırlık stratejileri için hiç kuşku yok ki çok büyük önem arz etmektedir. Hazırlık dönemi planlama çalışmaları sürerken, İngiltere Futbol Federasyonu’ndan gelen hazırlık karşılaşması teklifi; uygun bir tarih bulunması için yapılan karşılıklı değerlendirmeler sonucu kabul edilmiştir.

Federasyonumuz, herhangi bir kulübümüzün hakkına dokunmadan, herhangi bir kulübümüzü mağdur etmeden, Spor Toto Süper Lig’deki yarışma dengelerini bozmadan ve A Milli Takımımızın geniş kadrosundan faydalanılarak bu karşılaşmanın 22 Mayıs 2016 tarihinde Manchester kentinde oynanmasının uygun olacağını düşünmüştür."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.