Türkiye'nin Gururu Kenan Sofuoğlu 4. Kez Dünya Şampiyonu

Milli motosikletçimiz Kenan Sofuoğlu Dünya Supersport Şampiyonası'nın Fransa'daki yarışlarında bitime bir yarış kala 4. kez Dünya Şampiyonluğunu ilan etti.

Türkiye'nin Gururu Kenan Sofuoğlu 4. Kez Dünya Şampiyonu
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Dünya Supersport Şampiyonası'ndaki milli gururumuz Kenan Sofuoğlu, Fransa'da düzenlenen yarışların 11. ayağını 2. sırada bitirdi. Böylece bitime bir yarış kala 4. kez Dünya Şampiyonluğunu ilan etmiş oldu.

Sezonun 11. ayağında 4 bin 411 metrelik Nevers Magny-Cours Pisti’nde mücadele eden Sofuoğlu, toplamda 4. şampiyonluğuna ulaştı.

2007,2010 ve 2012 yıllarında Dünya Supersport Şampiyonası'nda 3 kez şampiyonluğu elde ederek ay-yıldızlı bayrağımızı göklerde dalgalandıran milli sporcumuz, Bugün Fransa'da TSİ 12:30'da başlayan yarışlarda bitime bir yarış kala 4. kez bizi gururlandırarak şampiyonluğunu ilan etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.