Gençlerbirliği - Torku Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 27. Haftasında Gençlerbirliği evinde Torku Konyaspor’u ağırlayacak. Peki, Gençlerbirliği - Torku Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Gençlerbirliği - Torku Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?
02 Nisan 2016 Cumartesi 12:33

Süper Lig’in 26. Haftasında Gençlerbirliği Osmanlıspor deplasmanında mücadele etmiş ve karşılaşmadan 3 – 1’lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Torku Konyaspor ise Medipol Başakşehir’i evinde ağırlamış ve karşılaşmadan 1 – 1’lik beraberlikle ayrılmıştı. Ligde üçüncü sırada bulunan Torku Konyaspor karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak isterken 11. sırada bulunan Gençlerbirliği ise karşılaşmadan puan almak istiyor.

GENÇLERBİRLİĞİ – TORKU KONYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig’de bu hafta gerçekleşecek olan Gençlerbirliği - Torku Konyaspor maçının detayları şu şekildedir;
Maç Günü: 2 Nisan 2016 Cumartesi
Maç Saati: 13:30
Stat: Ankara 19 Mayıs Stadı
Maçın Hakemleri: Volkan Bayarslan, Bülent Gökçü, Cemal Bingül
Yayın: Lig TV

GENÇLERBİRLİĞİ TORKU KONYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Bugün Torku Konyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Gençlerbirliği karşılaşma için hazırlıklarını tamamladı. Beştepe İlhan Cavcav Tesislerinde teknik direktör İbrahim Üzülmez yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat sürdü.

Koşuyla başlayan antrenman pas çalışmasıyla devam etti. Dar alanda çift kale maçla sonlanan antrenman sonrasında tedavisine devam edilen Serdar Gürler, antrenmanın son bölümünde fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Serdar Gürler’in bugün oynanacak olan maçta forma giymeyeceği bilgisi verildi.

51. RANDEVU

Milli maç arasından sonra karşı karşıya gelecek olan Gençlerbirliği ve Torku Konyaspor daha önce 50 kez karşı karşıya geldi. Bugün gerçekleşecek olan maçta 51. kez mücadele edecek olan iki takımın istatistiklerine bakıldığında Gençlerbirliği’nin üstünlüğü görülüyor.

Daha önce oynanan maçların 19’u Gençlerbirliği’nin 13’ünün ise Torku Konyaspor’un galibiyetiyle sonuçlanırken, 18 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

MBAMBA’NIN SÖZLEŞMESİ YENİLENDİ

Torku Konyaspor’un Kamerunlu oyuncusu Marc Kibong Mbamba’nın sözleşmesi 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1+1 yıllık olarak yeniledi.
 
Kayacık Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninde Başkan Yardımcısı Mustafa Oral, Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz ve Genel Menajer Önder Sami Güven bulunurken, Başkan Yardımcısı Mustafa Oral bazı açıklamalarda bulundu.
Teknik heyetin isteği doğrultusunda yola devam etmeye karar verilen oyuncularla sözleşmelerin yenilendiğini söyleyen Mustafa Oral, Mbamba’nın sözleşmesinin de yenilendiğini bildirdi.
 
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.