Zirve maç yine Fenerbahçe'nin

Çaykur Rizespor'u penaltıdan bulduğu gollerle 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, hava muhalefeti nedeniyle 2 haftadır lig maçlarını oynayamayan Beşiktaş'ın 5 puan önünde liderliğini sürdürdü.

Zirve maç yine Fenerbahçe'nin
26 Ocak 2016 Salı 10:04

İZMİR (AA) - Beşiktaş'ın geçen hafta olduğu gibi maçını oynayamadığı Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u 2-1'lik skorla yenen Fenerbahçe, 2 maç fazlası ve 5 puan farkla liderliğini sürdürdü.

Gelecek hafta Ziraat Türkiye Kupası maçları nedeniyle müsabaka oynanmayacak Süper Lig'de geçen haftada 5. dakikada tatil edilen Beşiktaş-Mersin İdmanyurdu ile bu hafta oynanamayan Trabzonspor-Beşiktaş maçlarının tarihleri henüz açıklanmadı.

Fenerbahçe penaltı golleriyle güldü

Haftaya maç fazlasıyla lider giren Fenerbahçe, 3 penaltı kararının verildiği maçta Çaykur Rizespor'u Fernandao'nun penaltılardan bulduğu gollerle 2-1 yenmeyi başardı. Başarılı performansını sürdüren sarı-lacivertli ekipte Fernandao Türkiye kariyerindeki 88. müsabakada 50. golüne ulaştı.

Galatasaray başkentte kayıp

Ligin ilk devresinde İstanbul'da Osmanlıspor'a 2-1 yenilen Galatasaray, ikinci yarıda da rakibine 3-2'lik skorla mağlup oldu. 1-0 geriye düştüğü müsabakada 2-1 öne geçmeyi başaran sarı-kırmızılı ekip, daha sonra kalesinde gördüğü gollere engel olamadı.


Kaynak: AA

Etiketler; #spor
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.