Merakla beklenen Netflix Türkiye'de yayına başladı

Uzun zamandır Türkiye’ye geleceği konuşulan Netflix nihayet Türkiye’de kullanıma sunuldu. İzleyicilere internet üzerinden hizmet veren bir medya sağlayıcısı olan Netflix, Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 40’a yakın ülkede faaliyete başladı.

Merakla beklenen Netflix Türkiye'de yayına başladı
07 Ocak 2016 Perşembe 12:42

Merakla beklenen Netflix Türkiye'de yayına başladı

Uzun zamandır Türkiye’ye geleceği konuşulan
 Netflix nihayet Türkiye’de kullanıma sunuldu.  İzleyicilere internet üzerinden hizmet veren bir medya sağlayıcısı olan Netflix, Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 40’a yakın ülkede faaliyete başladı.

Bu günlerde Las Vegas'ta düzenlenenCES 2016 etkinliğinde sahne alan Netflix yetkilisi Reed Hastings, Netflix'in 130 ülkede kullanıma sunulduğunu bildirdi. 

20 Ocak 2015 verileri itibariyle, Amerika’daki abone sayısı 39 milyona, küresel abone sayısı da 57,4 milyona ulaşan Netflix, 1 aylık deneme süreci ile birlikte 7,99 eurodan başlayan fiyatlarla şu an itibarıyla Türkiye’de kullanıma sunulmuş durumda. Amerika kanallarında yayınlanan dizilerle birlikte tüm Netflix içeriklerinin de izlenebileceği serviste şu an için Türkçe dil desteği yer almıyor.

TemelStandart ve Premium olmak üzere üç farklı paket seçeneği bulunan Netflix, kullanıma yeni açılmasının şerefine ilk ay ücretsiz şekilde sunulmuş durumda. Fiyatları 26,9933,99 ve 40,99 TLolarak değişen paketler, fiyatlarına göre standart, yüksek ve ultra yüksek görüntü kaliteleri de sunuyor. Paket satın alma işlemini Visa, Master Card ya da PayPal ile gerçekleştirebiliyorsunuz.

Tabii bu paketlerin tek özellikleri sunulan görüntü kalitesi değil. Ayrıca paketlere göre hesaba erişebilen kişi sayısı da değişiklik göstermekte. Şöyle ki 26,99 TL olan Temel paketi satın aldığınızda sadece 1 yayını izleyebiliyorsunuz. Ancak 33,99 TL'lik standart pakette bu sayı 2'ye, 40,99 TL'lik Premium pakette ise 4'e çıkıyor. 

Netflix üyeliği aldıktan sonra dizi ve filmleri tablet, televizyon, telefon ve laptoplarınızdan izleyebilirsiniz.

İsterseniz şu an 
Netflix.com'a girip üye olabilir ve binlerce içerikten istediğinizi izlemeye başlayabilirsiniz (üyelikte yaş sınırının 18 olduğunu da belirtelim).

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.