MEB TEOG Öncesi Deneme Sınavı

MEB, resmi internet adresinden bir duyuru yayımladı. Duyuruda, sınav öncesi öğrencilerin heyecanlarını azaltmak ve kendilerini değerlendirmek adına değerlendirme sınavı hazırlandığı açıklandı.

MEB TEOG Öncesi Deneme Sınavı
17 Kasım 2016 Perşembe 20:15

Temel eğitimden orta öğretime geçiş sistemi kapsamında 23-24 Kasım 2016 tarihlerinde I. dönem merkezi ortak sınavlar gerçekleştirilecek. 

MEB, resmi internet adresinden bir duyuru yayımlayarak, sınav öncesi öğrencilerin hayecanlarını azaltmak ve kendilerini değerlendirmek adına değerlendirme sınavı hazırlandığını açıkladı. MEB tarafından yapılan duyuru şu şekilde;

''TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ KAPSAMINDA DENEME SINAVI UYGULAMASI

Temel eğitimden orta öğretime geçiş sistemi kapsamında 23/24 Kasım 2016 tarihlerinde I. dönem merkezi ortak sınavlar gerçekleştirilecektir. Sınav öncesi Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından öğrencilerin heyecanlarını azaltmak ve kendilerini değerlendirmek maksadıyla değerlendirme sınavı hazırlanmıştır. 

Öğrencilerimiz,  değerlendirme sınavına ODSGM’nin web sayfasından ( http://odsgm.meb.gov.tr )  17.11.2016 saat 21.00 den itibaren ulaşabileceklerdir.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''

SINAVA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.


Etiketler; #TEOG #meb
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.