TEOG 2. Dönem Matematik Soru ve Cevapları 26 Nisan 2017

TEOG 2. Dönem matematik soru ve cevapları açıklandı mı? Milyonlarca öğrencinin girdiği 26 Nisan TEOG Matematik sınavı sona erdi? Öğrenciler soru ve cevapları merak ediyor. TEOG Matematik soruları ile ilgili merak edilenler haberimizde.

TEOG 2. Dönem Matematik Soru ve Cevapları 26 Nisan 2017
26 Nisan 2017 Çarşamba 13:05

26 Nisan 2017 tarihinde başlayan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavında öğrenciler Matematik sınavına girdi. 2. Dönem ilk oturumunda öğrenciler ilk olarak Türkçe, daha sonra da matematik sınavına girdi. 20 sorunun sorulduğu TEOG 2. Dönem Matematik Cevapları merak ediliyor.. TEOG matematik sınavında çıkan sorular ve soruların çözümleri henüz yayımlanmadı.

 Kamu Saati olarak matematik sorularının çözümlerini ve cevap anahtarını gün içerisinde sayfamızdan yayınlayacağız.

 TEOG 2. Dönem matematik  sınavına giren adaylar sınav ile ilgili görüşlerini aktardı. Bazı adaylar sınavın geçtiğimiz TEOG sınavlarına göre kolay olduğunu ifade ederken, diğer adaylar sınavın zorluğundan şikayet etti.

Sosyal medyada Teog 2. Dönem Matematik sorularını öğrenciler tartışıyor. TEOG matematik soruları ve cevaplarını, sorular elimize ulaştığınıda sayfanın en altında yayımlayacağız.

Sizlerde TEOG 2. Dönem matematik soruları ile ilgili görüşlerinizi, sayfamızın sonunda bulunan "Yorum" kısmına yazabilirsiniz. 

TEOG Matematik Cevapları İçin TIKLAYINIZ

TEOG Türkçe Soru ve Cevapları için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat - 7 yıl önce
ben böyle sınav görmedim arkadaş bunlar nasıl sorulardı çalışmadım desem değil çok çalıştım şimdi ben ne yapacam aileme nasıl anlatacam bu durumu. o kadar çalış çalış sınava gir ve kazık sorular çıksın karşına. yok böyle bir şey. bazı sorularda hatalıydı göreceksiniz iptal edecekler soruları. bir kerede doğru yapsanız sonuçta o kadar çalışıyoruz ve karşılığında iyi bir sınav olsun istiyoruz. bu soruları hazırlarken hiçmi düşünmüyorsunuz okulda derslerde gördüklerimizle bunların zerre alakası yok http://www.kazanimtestlericoz.com/26-nisan-teog-matematik-sorulari-aciklama-sayfasi.html birazcık insaflı olarak müfredata uygun olarak hazırlasanız bu testleri. gidin bakalım okullara bu sorduğunuz sorular anlatılıyormu. dershaneler zaten kapatıldı ne desem boş olan oldu. sınava giren bütün herkese geçmiş olsun. yarınki sınava mutlaka çalışın yarınki daha zor olacak galiba.
Misafir Avatar
ceren - 7 yıl önce @murat
abartıldığı kadar zor değildi. çalışana kolay kardeşim benim türkçe full din full mat 2 yanlis var şuan mutluyum :D
Avatar
Amonyum nitrat - 7 yıl önce
Bu sorulara kazık diyorsan sınava hiç girme daha iyi
Avatar
Halim - 7 yıl önce
Matematik dönme sorusunun cevabı "s"
Misafir Avatar
kardeş ben eminim s - 7 yıl önce @Halim
s diyorum eminim
Avatar
Onur - 7 yıl önce
7. Soru S olmalıydı.
Misafir Avatar
can - 7 yıl önce @Onur
arkadaşım 2 kare şekilde gidiyor p açıkta kalıyor.
Avatar
havjgsv - 7 yıl önce
8. sayfada bulunan 7. matematik sorusunun cevabı S dir
yanlış vermişsiniz
Avatar
teogçu - 7 yıl önce
bence de matematikte 2 tane falan soruyu iptal etmeliler
mesela benzerlik oranı
Misafir Avatar
muhammed - 7 yıl önce @teogçu
sen yanlışsın
Misafir Avatar
yusuf - 7 yıl önce @teogçu
salak mısın ya en basit soru o
Avatar
merve imren - 7 yıl önce
Evet sana katiliyorum birkac soru cok zordu. Bende cok calistim kotu beklemiyorum ama iyi de beklemiyorum. İnsAllah cok guzel olur. Turkce cok kolaydi. Matematikten cikinca moralim bozuldu ve dine yansidi. Dinden full beklemiyorum ama kesin bir iki yanlisim cikar. İmsAllah herkes cok guzel yapar. Mufredat nasil ya ders kitabinda bu kadar zor soru yoktu. BENCE ÇAPLİ SORU VARYA DONDİRME O SORU A ŞİKKİ OLACAKTİ. bence yarin fen beirleyici olacak ve digerleri kolay. BU SİNAVDA SAYİSAL DERSLER ZOR SÖZEL DERSLER DE KOLAY OLACAK.
Avatar
Erkan Gorer GÜLER TIC. - 7 yıl önce
Aynen abi adam dogru soyluyo boyle sorularmi olur abi soru basina birak iki dakkayi 5 dakka lazim