TEOG Çıkmış Sorular ve Cevapları - 2. Dönem

TEOG 1.Dönem Sınavını atlatan milyonlarca öğrenci, TEOG 2.Dönem sınavına girmek için gün sayıyor. Heyecanla sınav gününü bekleyen öğrenciler, sınavın soru tarzını daha iyi anlayabilmek için TEOG Geçmiş Sorularını çözüyor. TEOG çıkmış sorular MEB tarafından yayımlandı. İşte sizler için derlediğimiz 2015-2016 TEOG Soru ve Cevapları - 2015-2016 8. Sınıf 2. Dönem Merkezi Ortak Sınav Soru ve Cevapları...

TEOG Çıkmış Sorular ve Cevapları - 2. Dönem
04 Nisan 2017 Salı 15:50

Milyonlarca öğrenci TEOG Sınavına günler kala merakla geçmiş soruları taramaya başladı. TEOG Sınavında birden fazla dersten sorumlu olan öğrenciler, deneme sınavlarının yanı sıra TEOG Çıkmış Soruları'da çözmeyi hedefliyor. 

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü, 2015-2016 8. SINIF 2. DÖNEM MERKEZİ ORTAK SINAVI soru ve cevaplarını resmi internet sitesinden erişime açtı. 27-28 Nisan 2017 tarihlerinden TEOG sınavına girecek öğrenciler, geçmiş yılların soru ve cevaplarını merak ediyor. TEOG Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Yabancı Dil soru kitapçıklarına haberimizden ulaşabilirsiniz. 

TÜRKÇE (İndir)

MATEMATİK (İndir)

FEN VE TEKNOLOJİ (İndir)

T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK (İndir)

DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ (İndir)

DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ DERSİ (MUSEVİLİK) (İndir)

İNGİLİZCE (İndir)

DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ DERSİ (ERMENİ OKULLARI İÇİN) (İndir)

FRANSIZCA (İndir)

ALMANCA (İndir)

İTALYANCA (İndir)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.